Mourinho'dan Serdar Aziz, Mert Hakan ve Çağlar Söyüncü kararı! Takımdaki gelecekleri belli oldu

14.06.2024 - 08:25 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 08:39

Son Dakika Haberi | Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kadroda geleceği merak edilen 3 isim ile ilgili kararını verdi. Detaylar haberimizde...

Mourinho'dan Serdar Aziz, Mert Hakan ve Çağlar Söyüncü kararı! Takımdaki gelecekleri belli oldu

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun devre arasında Atletico Madrid'den 6 aylığına kiralık olarak kadroya katılan milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş ile kontratının bitimine bir yıl kalan Serdar Aziz'in takımdaki geleceği belli oldu. 

Sarı lacivertliler geçtiğimiz sezon yıldız futbolcu Çağlar Söyüncü için kulübü Atletico Madrid'e kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro öderken, futbolcuya ise  5 ay için 1.5 milyon Euro maaş ödereyek kadrosuna katmıştı.

Mourinho onay verdi, Atletico ile görüşmeler başladı

Jose Mourinho, Çağlar'ın yeniden kiralanmasına sıcak baktığını yönetime bildirdi. Fenerbahçe Yönetimi, 27 yaşındaki milli stoper için Atletico Madrid kulübü ile yeniden kiralama modeli üzerinden görüşmelere başladı. 

İşte Çağlar Söyüncü teklifinin detayları

Sarı lacivertliler, 1 sezon için kiralama bedeli olarak Atletico Madrid'e 2 milyon euro teklifederken, Çağlar'a ise bir yıl için 2 milyon euro ücret önerdi. Milli futbolcu teklife evet derken transferin tamamlanması için Atletico Madrid'in vereceği karar bekleniyor.

Serdar Aziz ve Mert Hakan'ın sözleşmeleri uzatılacak

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Jose Mourinho’nun isteği doğrultusunda Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş ile sözleşme uzatma kararı aldı. İki futbolcunun menajerleri görüşme için  kulübe çağrıldı.

Garanti ücret

Her iki futbolcuya 700 nin euro garanti ücretin yanı sıra maç başı va başarı bonusları teklif edilecek. Kabul ederlerse takımda kalacaklar aksi durumda ise yollar ayrılacak.

Senin için hazırladığımız haberler