Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan transfer açıklaması! Dybala ve Lukaku...

03.06.2024 - 14:49 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 15:06

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, düzenlenen basın toplantısında transferle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan transfer açıklaması! Dybala ve Lukaku...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, düzenlenen basın toplantısında transferle  ilgili soruya yanıt verdi.

"Roma'dan hiçbir oyuncuya ilgim yok"

Portekizli çalıştırıcı transfer anlamında kimseyle konuşmadığını belirterek, "Ben hangi kulübe gidersem gideyim çok fazla dedikodu oluyor. Fenerbahçe'de de bu durum farklı değil ama ben gerçekten transfer anlamında hiçbir isim hiç kimseyle konuşmadım. İsimlerden ziyade projeyi görmek istiyorum. İstikrar görmek istiyorum. Çalışmak için istediğim istikrarın sağlanmasını istiyorum. Biz sadece isimler üzerinden değil profiller üzerinden konuştuk. Takımı geliştirmek için nasıl profillere yönelmemiz gerektiğini konuştuk kendi aramızda ama isim konuşmadık. Geçmiş kulüplerimde hiçbirbir oyuncuya ilgim olmadı. Şunu yüzde yüz söyleyebilirim ki eski kulübüm Roma'dan hiçbir oyuncuya ilgim yok. Şu anda acele etmenin zamanı değil. Şu anda yapmamız gereken işlerimizi sakin bir şekilde yapmamız." ifadelerini kullandı.

Lukaku ve Dybala'nın ismi ortaya atılmıştı

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'yu teknik direktörlük görevine getirmesinin ardından Portekizli hocanın son olarak görev yaptığı takım olan Roma'nın 30 yaşındaki Arjantinli yıldızı Paulo Dybala ve geçtiğimiz sezonu İtalyan ekibinde kiralık olarak geçiren 31 yaşındaki Belçikalı golcü Romelu Lukaku'yu gündemine aldığı ileri sürülmüştü.

Jose Mourinho bu açıklamasıyla Dybala ve Lukaku iddialarını da yalanlamış oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler