Jose Mourinho'nun Manchester City'den istediği dünya yıldızını duyurdular

28.07.2024 - 15:42 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 16:28

Son olarak kadrosunu Sevilla'dan Youssef En-Nesyri'yi transfer ederek güçlendiren Fenerbahçe'nin orta saha için Premier Lig ekibi Manchester City'nin yıldızı ile ilgilendiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Jose Mourinho'nun Manchester City'den istediği dünya yıldızını duyurdular

Yeni sezon öncesi, Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi transfer eden Fenerbahçe'nin, Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda orta sahaya da bir takviye yapması bekleniyor.

İngiliz basını, sarı lacivertli takımın teknik patronu Mourinho'nun Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City'nin yıldız futbolvusunu istediğini iddia etti.

Mateo Kovacic iddiası

The Sun Gazetesi'ne göre, adı Nottingham Forest'tan Ibrahim Sangare ve Burnley'den Sander Berge ile anılan Fenerbahçe'nin Manchester City'nin 30 yaşındaki Hırvat futbolcusu Mateo Kovacic ile ilgileniyor.

Haberin detayında Kovacic'in, Portekizli çalıştırıcının orta saha adayları arasında ilk sırada yer aldığı kaydedildi.

Ancak Fenerbahçe'nin Manchester City ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli yıldızı kadrosuna katabilmek kulüp rekorunu kırarak 25 milyon Euro gözden çıkarması gerektiği, sarı-lacivertli ekibin kiralama formülü üzerinde durduğu yazıldı.

Geçtiğimiz sezonun başında Chnelsea'den 29.1 milyon Euro karşılığında transfer edilen Mateo Kovacic, Manchester City formasıyla 46 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler