Mourinho'nun eski öğrencisi Beşiktaş'a! Resmi teklif yapıldı

01.09.2024 - 13:54 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 14:09

Süper Lig'e 2'de 2 yapan, Avrupa Ligi'nde lig aşamasına kalan Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Siyah beyazlılar Tottenham'ın İspanyol sol beki Sergio Reguilon için resmi teklif yaptı. İşte detaylar...

Mourinho'nun eski öğrencisi Beşiktaş'a! Resmi teklif yapıldı

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon öncesi kadrosunu yaptığı 7 takviyeyle güçlendiren Beşiktaş'ta transfer harekatı devam ediyor.

Sol bek adayı Sergio Reguilon

Sol bek ve kanat transferi yapmayı planlayan siyah beyazlıların, sol bek için listesindeki isimlerden biri de Premier Lig ekibi Tottenham'ın 27 yaşındaki İspanyol futbolcu Sergio Reguilon...

İspanyol futbolcunun en önemli seçeneği

İspanyol basınından Todofichajes'in haberine göre; Beşiktaş, Avrupa'nın büyük liglerinde transfer dönemi sona erdiği için Tottenham'dan ayrılmayı planlayan en önemli seçeneklerinden biri durumunda.

Beşiktaş(tan satın alma opsiyonlu kiralama teklifi

Haberde Beşiktaş'ın, oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağlamak istediği öne sürülen bilgiler arasında yer alıyor.

Transfer olmazsa kadro dışı kalacak

Ayrıca İspanyol sol bek Türkiye ve Portekiz'deki transfer dönemi sona ermeden önce takımdan ayrılmazsa, Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou tarafından düşünülmediği için kadro dışı bırakılacak.

Jose Mourinho'nun öğrencisiydi

İspanyol sol bek, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde Portekizli hocanın öğrencisiydi. Real Madrid altyapısında yetişen Sergio Reguilon, kariyeriyerinde Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid, Tottenham, Manchester United ve Brentford formaları giydi. 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Tottenham forması ile çıktığı 28 karşılaşmada 4 asist kaydetti.

Sergio Reguilon'un güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler