Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı ücret belli oldu!

İsa Kethüda
02.06.2024 - 11:00 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 11:08

Teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile anlaşan Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin, Portekizli çalıştırıcıya vereceği ücret ortaya çıktı.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı ücret belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığını duyurduğu Portekizli Jose Mourinho bugün İstanbul'a geliyor.

Saat 14.30'da uçağı inecek

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni Teknik Direktörümüz Jose Mourinho’yu taşıyan uçak saat 14:30'da Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık bölümüne iniş yapacak.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek

Saat 19:00'da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda basına ve taraftara açık imza törenimiz olacak. 18:00'den itibaren stada giriş yapabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

120 sayfalık rapor gönderildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Kanarya’da Jose Mourinho transferinin bitirilmesinde kilit rol oynayan sportif direktör Mario Branco’nun, aynı zamanda vatandaşı olan Portekizli teknik adam Jose Mourinho’ya 120 sayfalık bir dosya gönderdiği öğrenildi.

Taraflar arasındaki anlaşmanın sağlanması sonrasında Mourinho’ya ulaşan raporda, sadece futbol takımı ile ilgili değil, tesisler ve kulüple ilgili her bilginin yer aldığı bilgisine ulaşıldı.

İşte Mourinho'nun alacağı ücret

Fenerbahçe’ye imzayı atan Jose Mourinho’nun, 2 yıl için yardımcılarıyla birlikte toplamda 46 milyon Euro kazanacağı öne sürülmüştü. Portekizli çalıştırıcının, Kanarya’daki görev süresi boyunca bonuslar hariç senelik 10 milyon Euro kazanacak. Mourinho'nun yardımcılarına ise toplamda yaklaşık 2 milyon Euro verilecek.

Görkemli bir imza töreni

Jose Mourinho’nun, Fenerbahçe’nin başına geçecek olması sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük yankı uyardırmıştı. SarıLacivertliler, benzer bir etkiyi Mourinho için düzenlenecek imza töreninde de yapmak istiyor. Portekizli teknik adam için Ülker Stadı’nda taraftarlara açık olacak görkemli bir organizasyon gerçekleşecek. Törenin, dünyanın birçok yerinde canlı yayınlanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler