Jose Mourinho'nun Galatasaray'ı yıkma planı belli oldu

19.09.2024 - 08:39 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 08:45

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, derbi maçta Galatasaray'a karşı kazanmak için planını yaptı. Detaylar haberimizde...

Jose Mourinho'nun Galatasaray'ı yıkma planı belli oldu

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, ligin 6. haftasında Kadıköy'de oynayacakları derbiyle yatıp derbiyle kalkıyor.

Tüm ekibiyle Samandıra'da uzun mesailer yaparak Galatasaray'ı analiz eden Portekizli, dün taktik çalışmalarına takımıyla birlikte başladı.

Galatasaray'ın sol tarafını gözüne kestirdi

sabah'ın haberine göre; başarılı çalıştırıcı, Davinson Sanchez'in oldukça atlet bir stoper olduğunu düşünerek sarı-kırmızılı ekibin sol tarafını gözüne kestirdi.

Abdülkerim ve Jakobs'un olduğu taraftan atakları geliştirecek olan Kanarya, Samandıra'da Mert Müldür, Tadic, Szymanski üçlüsü ile bu plana yoğunlaştı.

Kanarya, önde pers yapmayacak

Ayrıca önde pres yapmayı düşünmeyen 61 yaşındaki teknik adamın, antrenmanda bunu oyuncularıyla da paylaştığı öğrenildi.

En-Nesyri kulübeye, Dzeko ilk 11'e

Sahaya süreceği kadroyu kafasında büyük ölçüde şekillendiren Mourinho, pas bağlantısında son derece etkisiz olan, top kontrolleri de iyi olmayan En-Nesyri'yi kulübeye çekecek.

Deneyimli hoca, orta saha ile pas bağlantısını daha iyi bir şekilde yapabilen, takımı hücuma daha organize götüren Edin Dzeko'yu derbiye hazırlıyor. Yıldız oyuncunun sırtı dönük bir şekilde oynayabilmesi de büyük artı oluştururken, Faslı forvet kulübe gücü olarak yer alacak ve ikinci yarıda oyuna dahil edilecek.

Senin için hazırladığımız haberler