Mourinho'nun hedefinde Klopp var: Bizim için kimse ağlamadı!

05.12.2020 - 11:39 | Son Güncellenme: 05.12.2020 - 11:45

Premier Lig'de fikstür yoğunluğu tartışmaları devam ediyor. Tottenham Menajeri Jose Mourinho, sakatlıklardan şikayetçi olan Liverpool takımının başında bulunan Jurgen Klopp'a gönderme yaptı. Maurinho, "Bir haftada 4 maç oynadık ve bizim için kimse ağlamadı ya da destek olmadı. Şimdi meslektaşlarım aynı sorunu yaşıyorlar" dedi. Tottenham Arsenal derbisi ne zaman? Londra derbisini hangi kanal yayınlayacak? Hepsi haberimizde

Mourinho'nun hedefinde Klopp var: Bizim için kimse ağlamadı!

Ajansspor - Arsenal ile oynayacakları derbi öncesi konuşan Tottenham Menajeri Jose Mourinho, İngiltere Premier Lig'deki fikstür yoğunluğundan şikayetçi olan Liverpool Menajeri Jürgen Klopp'un açıklamalarını değerlendirdi.

Jose Mourinho, sakatlıklar ve Premier Lig fikstürünün bağlantılı olduğu sebepler nedeniyle kadro sıkıntısı yaşadığını açıklayan Jürgen Klopp'un sözlerine gönderme yaptı. Mourinho, sezon başında aynı eleştiriyi yaptığında kimsenin kendisine destek olmadığını söyledi.

Portekizli teknik adam, "Bir haftada 4 maç oynadık ve bizim için kimse ağlamadı ya da destek olmadı. Şimdi meslektaşlarım aynı sorunu yaşıyorlar" dedi.

57 yaşındaki Mourinho, ligde birçok takımın eksik maçı bulunduğunu söyledi. Bu sıkıntının rekabeti etkileyebilecek bir durum olduğunun belirten Tottenham menajeri, lider oldukları için Arsenal derbisinde daha çok mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Jose Mourinho, "Arsenal'ı yenmek şu an bulunduğumuz konumdan daha çok şey ifade ediyor. Çünkü bu Tottenham taraftarına verebileceğimiz en güzel hediye" diye konuştu.

Tottenham-Arsenal maçı ne zaman?

İngiltere Premier Lig'de 11. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek Tottenham ile Arsenal'in karşılaşacağı karşılaşma 6 Aralık Pazar günü Londra'da, Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanacak.

Tottenham-Arsenal maçı hangi kanalda?

Arsenal’in Tottenham’a konuk olacağı PremierLeague'de 11. hafta maçı, 6 Aralık Pazar 19:30'da canlı yayınla S Sport ve S Sport Plus’ta yayınlanacak.

S SPORT CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Senin için hazırladığımız haberler