Mourinho'nun tebrik ettiği hakem Mehmet Türkmen konuştu

01.10.2024 - 10:03 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 10:18

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Alanyaspor ile oynadıkları maçın ardından tebrik ettiği 32 yaşındaki genç hakem Mehmet Türkmen açıklamalarda bulundu.

Mourinho'nun tebrik ettiği hakem Mehmet Türkmen konuştu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Alanyaspor'u ağırlalış ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmıştı. Mücadelenin ardından sarı lacivertli kulübün teknik direktörü Jose Mourinho, karşılaşmanın hakemi Mehmet Türkmen için "Hakem 30 yaşında, çok üst seviye. Gerçekten tebrik ederim." ifadelerini kullanmıştı.

"Ondan güzel şeyler duymak herkesi mutlu eder"

Mehmet Türkmen, Jose Mourinho'nun hakkında sözleriyle ilgili Beyaz TV'ye konuştu. Jose Mourinho'nun dünya futbolunun en önemli isimlerinden biri olduğunu kaydeden genç hakem, "Ondan güzel şeyler duymak herkesi mutlu eder. Sadece Mourinho'dan değil, Türk futbolunda birçok isimden duyduğum sözler beni çok mutlu ediyor. O 90 dakikayı, o insanlarla paylaşmak çok güzel. Hayranlıkla izlediğim futbolcular şimdi teknik direktör olarak görev yapıyor. Futbolu onlarla paylaşmak güzel, onların da benimle sahayı paylaşmasından mutlu olmaları beni keyiflendiriyor." dedi.

"Şampiyonlar Ligi finali ve Dünya Kupası finali yönetmeyi çok isterim"

Kariyer hedefleriyle ilgili sorulan soruyu ise Mehmet Türkmen şu yanıtı verdi:

"Hakem olarak Türk hakemliğini, ailemi ve arkadaşlarımı dünya futbolunda temsil etmek istiyorum. Bunun için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. Özel fizyoterapistlerle, psikologlarla ve kondisyonerlerle çalışıyorum. Dünya futbolunda Türk hakemliğinin de yeri olsun istiyorum. Şampiyonlar Ligi finali ve Dünya Kupası finali yönetmeyi çok isterim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler