Moussa Sow herkesi şaşırttı! Demba Ba gol attıkça...

12.03.2018 - 18:29 | Son Güncellenme: 12.03.2018 - 18:29

Moussa Sow herkesi şaşırttı! Demba Ba gol attıkça...

Mousssa Sow, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyiyor. Fenerbahçe'deki iki döneminin ardından yeniden Türkiye'ye dönen ve yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen Moussa Sow, futbolseverleri şaşırttı.

Skora katkı yapamadı

Bursaspor'da 5 ayda 800 bin Euro kazanacak olan Moussa Sow, şu ana kadar lig, 1 kupa maçında sahada kaldığı 237 dakikada skora hiçbir katkıda bulunamadı.

Ligde 4, kupada ise 1 olmak üzere toplam 5 resmi maça çıkan Sow, sahada kaldığı 237 dakikada hiçbir varlık gösteremedi. Bursasporlu taraftarlar Sow'un performansını Göztepe'de fırtınalar estiren Demba Ba ile kıyaslamaya başladı.
Yeşil-beyazlı takımın devre arası transfer döneminde Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ahli'den 6 aylığına kadrosuna kattığı golcü oyuncu Moussa Sow, camiada heyecan uyandırmıştı.

Hiçbir varlık gösteremedi

Gol yollarına çare olması için alınan 32 yaşındaki futbolcu, ligde Beşiktaş ve Galatasaray maçları da dahil olmak üzere 4 müsabakada sakatlığı sebebiyle forma giyemedi. Ligde 4, kupada ise 1 olmak üzere toplam 5 resmi maça çıkan Sow, sahada kaldığı 237 dakikada hiçbir varlık gösteremedi. 

Aylığı 160 bin Euro  Bursaspor, yıldız ismi kadrosuna katmak için 6 aylığına 800 bin Euro için el sıkışmıştı. Kulübüne kiralama bedeli vermeyen yeşil-beyazlı idareciler, Sow’a ise aylık 160 bin Euro’dan 5 ay boyunca ödeme yapacak. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler