Muammer Yıldırım'dan Milli takım sözleri! 'Çok üzüldüm!'

28.08.2017 - 17:32 | Son Güncellenme: 28.08.2017 - 17:32

Muammer Yıldırım'dan Milli takım sözleri! 'Çok üzüldüm!'

AJANSSPOR ÖZEL- Kayserispor'un başarılı kalecisi Muammer Yıldırım, Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında Salim Manav ve Tolga Kuru'nun sorularını yanıtladı.

 

 

'Sisteme alışamamıştık'

Süper Lig'deki ilk 3 hafalık süreci değerlendiren Muammer Yıldırım, "Bu sezon öncesi bayağı bir transferimiz oldu. Uyum süreci noktasında sıkıntılı olduğunu düşünenler vardı. Galatasaray maçında mağlup olduk. O maçta sisteme alışamamıştık ve 3-5-2 sistemiyle oynamıştık. Sonrasında ikinci hafta sistemi değiştirdik. Uyum sürecini atlatıyoruz. Takım olmayı öğrendik. 4 puanımız var. Yenilmemeyi öğrendik. Bu da çok çok önemli" dedi.

 

Kişisel performansı hakkında ise Muammer, "Geçen sezon takım olarak sıkıntılı süreçler yaşadık. Tekrar bunların yaşanmaması için çalışıyoruz. Daha da iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Kendi adıma ise geçen sezonki performasımın üzerine koyarak çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

'Çok üzüldüm!'

A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmamasıyla ilgili olarak ise 26 yaşındaki eldiven, "A Milli Takım için beklentim vardı. Milli takıma çağrılmayınca çok üzüldüm. Daha iyi çalışmam gerekiyor. A Milli Takım beklentim hiçbir zaman bitmeyecek. Hedefim her zaman milli takımda olmak" diye konuştu.

 

'Kayserispor'da mutluyum'

İsmi transfer döneminde sık sık Galatasaray ile anılan Muammer Yıldırım, "İnsanların hiçbir zaman hedeflerinin bitmemesi lazım. Her insanın hedefi vardır. Avrupa olsun, büyük takımlar olsun... Şu anda Kayserispor'a odaklandım. Burada gerçekten çok mutluyum" açıklamasında bulundu.

 

Öte yandan; bu sezon Süper Lig'de 2 karşılaşmada Sarı-Kırmızılı formayı terleten 1.89 boyundaki Muammer, geçen sezon 18 Süper Lig maçında görev yaptı.

 
 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler