"Mücadele açısından utanç verici bir maç"

29.10.2017 - 20:15 | Son Güncellenme: 29.10.2017 - 20:15

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe Doğuş'a 83-62 mağlup olan Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Erman Kunter, kendileri adına utanç verici bir maç olduğunu belirtti. 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kunter, oyuncuların performansını eleştirerek şunları söyledi:
"Mücadele açısından utanç verici bir maç. Hiç mücadele etmedik. Bu kabul edilemez. Onlar yoğun maç trafiğinden geliyorlar, kadroları geniş ama onların mücadele gücüne çıkamadık. Kötü oynayabilirsiniz ama bu olmaz. Oyun kurucumuzu dinlendiremiyoruz. Sakatlıklarımız var ama bunlar mazeret olamaz. Bir şekilde toparlamaya çalışacağız."

Kunter, transfer için çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak, "Oyuncu değişiklikleri yapacağız, oyuncu almaya çalışıyoruz, araştırma yapıyoruz ama henüz sonuçlanan bir durum yok. Bir, iki oyuncu takıma ilave edeceğiz. Transfer yaparsak bazı oyuncular ile yollarımızı ayırabiliriz. Beni ilgilendiren oyunun temposu ve istekti." şeklinde konuştu. 

Galatasaray Odeabank'ın genç oyuncusu Ege Arar da Fenerbahçe Doğuş karşısında kötü bir mağlubiyet aldıklarını dile getirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler