Sivasspor’un 15 milyon euro bedel biçtiği Rey Manaj EURO 2024’te

Orhan Gülek
28.05.2024 - 00:32 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 00:35

Arnavutluk Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosunda Sivassporlu Rey Manaj ve Beşiktaşlı Ernest Muci yer aldı.

Sivasspor’un 15 milyon euro bedel biçtiği Rey Manaj EURO 2024’te

AJANSSPOR-HABER

EURO 2024’te mücadele edecek olan Arnavutluk’un kadrosu açıklandı. Açıklanan kadroda Süper Lig’de mücadele eden Sivasspor forması giyen ve Beşiktaş forması giyen Ernest Muci yer aldı. 

Bonservisi 15 milyon Euro

Bu sezon Sivasspor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rey Manaj için Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun: Rey Manaj'ı isteyen takımlar var. Fransa'dan ve İtalya'dan 6 milyon avro, Katar'dan 9 milyon avroluk teklifler geldi. Başkanımız ve yönetimimiz 15 milyon avroluk bonservis bedeli belirledi. Ama ne olur, ne biter bunu bilmiyorum" ifadelerini kullandı. 

Sivasspor’dan ayrılacak

Yiğidolar ile 2026 yılının Temmuz ayına kadar sözleşmesi bulunan Arnavut golcü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sivasspor’dan ayrılacağını belirtti. Manaj yaptığı paylaşımda “Seni her zaman seviyorum Sivas her zaman kalbimde olacaksın her şey için teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

Sivas performansı

Bu sezon Sivas formasıyla 36 maça çıkan 27 yaşındaki golcü masada 22 gol attı. Arnavut forvet takım arkadaşlarına 3 de gol pası verdi. 

Arnavutluk’un fikstürü

Avrupa Şampiyonası’nda B grubunda mücadele edecek olan Arnavutluk; İspanya, Hırvatistan ve İtalya ile aynı grupta yer alıyor. Arnavutluk A Milli Takımı, Almanya’da düzenlenecek olan turnuvada 15 Haziran’da İtalya ile karşılaşacak. Turnuvanın ikinci haftasında 19 Haziran’da Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek olan Arnavutlar, grup elemelerinin son haftasında 24 Haziran’da İspanya ile kozlarını paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler