Beşiktaş'ta Muçi kayıp! Giovanni van Bronckhorst memnun değil

29.09.2024 - 12:42 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 12:56

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ernest Muçi, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'tan fazla süre alamıyor. Muçi'nin neden oynamadığı belli oldu. Detaylar.

Beşiktaş'ta Muçi kayıp! Giovanni van Bronckhorst memnun değil

Yeni hocası ve transfer döneminde yaptığı hamlelerle güzel bir takım kimyası oluşturan Beşiktaş, 2024/25 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un oluşturduğu plan doğrultusunda yoluna devam eden Siyah-Beyazlılar yarın ligdeki 6'ıncı maçına çıkacak.

Muçi 11'de beklenmiyor

Trendyol Süper Lig'de Kayserispor'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta geçen sezon devre arasında büyük umutlarla transfer edilen genç yıldız Ernest Muçi'nin 11'de başlaması beklenmiyor. Giovanni van Bronckhorst'un tercihleri arasında yer almayan Muçi'nin uzun süredir kayıp olması dikkat çekti.

2 transferle kadroya giremedi

Ocak ayında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Ernest Muçi, bu sezon gözden düştü. Rafa Silva'nın Siyah-Beyazlılar'a gelişiyle van Bronckhorst'tan aldığı süre azalan Muçi, Joao Mario'nun da transfer edilmesiyle kadroya girememeye başladı.

Son olarak Trabzon'da oynadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eyüpspor maçında kadroya almadığı Arnavut futbolcuya, Ajax deplasmanında hiç süre vermedi. Muçi son olarak 0-0 biten Trabzonspor deplasmanında Al-Musrati'nin yerine oyuna girmiş ve 23 dakika sahada kalmıştı. Genç futbolcu aldığı bu süreyi değerlendiremedi ve hocasını etkilemeyi başaramadı.

Morali bozuk

Bu sezon aldığı sürelerin epey düşmesinden olumsuz etkilendiği belirtilen Ernest Muçi'nin moral bozukluğu içinde olduğu ve daha fazla forma giymek istediği kaydedildi.

Muçi'nin oynamama sebebi belli oldu

Ayrıca Giovanni van Bronckhorst'un Ernest Muçi'nin antrenmanlardaki performansından memnun olmadığı belirtildi. Hollandalı çalıştırıcı, yıldız oyuncuya bu nedenle fazla şans vermedi.

Gio hala inanıyor

Öte yandan Ernest Muçi'nin yeteneklerine inanan Giovanni van Bronckhorst, ilerleyen haftalarda rotasyon içinde Arnavut futbolcudan faydalanmayı düşünüyor.

Muçi'nin bu sezonki performansı

Bu sezon tüm kulvarlarda 5 maça çıkan Ernest Muçi, 129 dakika sahada kaldı. 23 yaşındaki on numara, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler