Mucize Doktor 35. bölüm izle

29.10.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 29.10.2020 - 16:19

FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 29 Ekim Perşembe günü 35. bölümüyle ekranlardaydı. Sevenleri ise, Mucize Doktor son bölüm izle, FOX dizi seyret gibi araştırmalar yapmaya başladı. Mucize Doktor sahnesi ise nefesleri kesti. Mucize Doktor’un 35. bölümü de izleyenlerin ilgi odağı oldu. FOX TV internet sitesi ve Fox Play, sevilen dizinin son bölümünü ekranlara getiriyor. İşte detaylar…

Mucize Doktor 35. bölüm izle

VİDEO | MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN VİDEO HABERİMİZDE 29 EKİM PERŞEMBE

 

MUCİZE DOKTOR 35. SON BÖLÜM İZLE FULL

Sevilen dizi Mucize Doktor35. son bölümüyle 29 EKİM Perşembe gecesi FOX TV ekranlarında yayınlandı. Kullanıcılar, Mucize Doktor son bölüm izle araştırması yapmaya başladı. Peki, Mucize Doktor'un son bölümü nasıl izlenir? İşte detaylar...

Dizinin konusu nedir?

Mucize Doktor dizisi asıl senaryosu Kore'ye aittir. İsmi ise 'Good Doctor'dur TheGoodDoctor dizisinden uyarlanacak konusu ile tıbbi bir drama dizisi olarak ekranlara geliyor.
Mucize Doktor dizisinin konusu ise dağlık ve sapa bir köyde otizmli (Savant Sendromu) ile hayata gözlerini açan ve bu özel kişinin yani Ali Vefanın cerrah olma yolundaki mücadele hikayesi ekranlara taşınacak.
Çevresindeki insanlarla iletişim kurmakta çok zorlanan bu genç doktorun ilginç de bir hikayesi vardır. Ali Vefa karakteri, henüz çocukken farklılığından dolayı babası onu evlatlıktan reddeder ve şiddete maruz bırakır.
O'nun özel olduğunu bilen bir abisi vardır ve tek desteği de abisidir. Abisinin Ali’ye arkadaş olmaları için şart koşan çevredeki arkadaşlarının isteğini yerine getirmek için girdiği yıkık bir yapının altında göçükte kalır ve Ali'nin gözleri önünde ölür. Bu vesile ile Ali Vefa acil müdahaleye gelen Doktor Adil ile tanışır ve Adil Hoca Ali Vefa’yı evlatlık edinir. Doktor Adil, Ali Vefa’yı ilgi ve sevgi ile yetiştirir. Abisini kaybetmenin verdiği acı, hiç kimsenin ve özellikle çocukların ölmemesi için yardım edebilme arzusu ile doktor olmaya karar verir. Ali içine kapanık bir çocukken zehir gibi zekası ile tıp fakültesini birincilikle bitirecek ve bu konuda destek olan Adil Hocanın İstanbul’da başhekimi olduğu bir hastanede asistan doktor olarak girer. Mucize Doktor dizisinde daha çok Savant Sendromu olan bir doktorun hayata uyumu, ayrıca Ali ve çevresindeki diğer doktorların aşk hikayesi anlatılacak.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? ÖZET İZLE

Mucize Doktor'un son bölümü, FOX TV kanalının internet sitesinden ya da FOX Play'den izlenebilir. Dizinin 35. bölümünde fragmanla birlikte heyecan başladı.

Senin için hazırladığımız haberler