Mucize Doktor dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu geldi?

30.11.2020 - 09:35 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 09:40

Son dakika haberleri... Reytinglerde üst sırada bulunan, FOX TV Mucize Doktor dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu geldi. Mucize Doktor dizisine yeni gelen oyuncu diziseverler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

Mucize Doktor dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu geldi?

Reytinglerde üst sıralarda yer alan ve diziseverler tarafından severek izlenen, FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisini kadrosuna yeni bir oyuncu transfer oldu.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan gibi oyuncuları da barındıran 'Mucize Doktor' dizisine sürpriz bir isim dahil oldu.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; MF Yapım'ın FOX için çektiği Mucize Doktor dizisine katılacak karakter merak konusuydu.

Ezo'yu kim oynayacak?

Fenomen dizide Ali Vefa'nın (Taner Ölmez) komşusu Ezo'ya hayat verecek oyuncu belli oldu.

Rol için Ezgi Asaroğlu ile anlaşıldı.

Ezgi Asaroğlu kimdir?

Ezgi Asaroğlu (d. 18 Haziran 1987, İzmir), Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı. Takip eden yıllarda kariyerine çeşitli dizi (Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece...) , kısa metraj film (ödüllü What's Love Doing in the Mountains) ve reklam projeleriyle devam eden oyuncunun ilk sinema tecrübesi, 2007 yılında çekilmeye başlanan Avusturya-Fransa ortak yapım ödüllü film For a Moment Freedom (2008) ile oldu. 30 uluslararası ödülü olan filmde canlandırdığı karakterle yurtdışında da başarı kazanan, birçok sinema eleştirmeni ve yazarının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, filmin 2010 Oscar Ödülleri için Avusturya’nın Oscar aday adayı olması ile kariyerine artı kattı. Asaroğlu, “Kampüste Çıplak Ayaklar” ve "Acı Aşk" filmlerinin ardından, En Mutlu Olduğum Yer [15][16] filmi ile bir kez daha beğeni topladı . Leyla ile Mecnun dizisi sonrasında Yağmurdan Kaçarken dizisiyle televizyon ekranlarında; Aşk Kırmızı , Cennetten Kovulmak , Sağ Salim 2 gibi sinema filmleriyle de beyazperdedeki yerini korudu. Aşk Kırmızı filmiyle oyunculuğuna dair aldığı övgüler artarken, başrolünü üstlendiği bir diğer film Cennetten Kovulmak da 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde "En iyi film Ödülü"nü aldı. En son sinema filmi Sağ Salim 2 gişedeki başarısına devam ederken, ünlü oyuncu O Hayat Benim adlı yeni dizisinin çekimlerine başladı. Dört sezon boyunca Fox TV ekranlarında seyirciyle buluşan ve büyük başarı yakalayan dizi, 131. bölümüyle final yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler