Mucize Doktor oyuncuları kimler?

26.12.2019 - 16:25 | Son Güncellenme: 26.12.2019 - 16:25

Mucize Doktor her perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Savant sendromu yaşayan Doktor Ali Vefa'nın hayatını konu alınıyor. Peki, Mucize Doktor oyuncuları kimler?

Mucize Doktor oyuncuları kimler? Mucize Doktor konusu nedir? İzleyicisi tarafndan araştırılıyor. Her perşembe akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi Kore yapımı Good Doctor dizisinden esinlenilmiştir.

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI KİMLER?

Taner Ölmez Doktor Ali Vefa
Onur Tuna Doktor Ferman
Sinem Ünsal Doktor Nazlı
Reha Özcan Doktor Adil
Murat Aygen Doktor Tanju
Hazal Türesan Beliz
Özge Özder Kıvılcım
Yasemin Ergene Doktor Ela

Ali Vefa (Taner Ölmez) - 20 yaşında. Otizmli asistan bir cerrah. Dahi, fakat insanlarla iletişim kurması zordur. Çocukluğunda, sevdiği bir tavşanı ve onu herkesten koruyan bir kardeşi vardı. Babası ondan vazgeçti ve evlatlık olması için onu bıraktı, çünkü otistikti. Ancak yalnız kaldığı zaman, ağabeyine verdiği sözü yerine getirdiği ve tıp fakültesinden en iyi şekilde mezun olduğu için öğretmen Adil'e teşekkür etmiştir. Şimdi hastanede arkadaşlık, kardeşlik ve sevgi ile tanışıyor. Her ne dokunursa ve kiminle temas kurarsa onu iyi yapacaktır. Sadece insanlara sağlık değil, umut da verecektir. Ancak kendisi için bir aile bulacak ve içinde bulunduğu büyük özel hastane ailesi olacaktır.

Ferman Eryiğit (Onur Tuna) -
30 yaşında. O bir cerrah, hastanenin bir yıldızı. Hocası Adil onu büyüttü. O, sadık, sade ve mesafeli görünüyor, ama aslında kimsenin kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu görmemesini sağlayan bir sırrı var. Duyguları her zaman profesyonelcedir çünkü ameliyatta buna yer olmadığını bilir, bu nedenle asistanlarına karşı zor bir tutumu vardır. Herkes ona saygı duyuyor ve ondan biraz korkar. Başarılı bir kariyeri ve Belize kızı var. Bir rüya görür görmez hemen gerçekleşsin. Şimdilik, Ali'nin hastaneye kabulüne karşı çıkıyor, ancak geleceğin ne tutacağını bilmiyor.

Nazlı Gülengül (Sinem Ünsal) - 20 yaşında. Asistan bir cerrah. Ali'nin ilk ve en büyük aşkı. İletişimde çok rahat, hassas ve empatik, bu yüzden insanlara çok sıkı bağlı. Nazlı, hastanenin en umut verici öğrencilerinden biridir. Bağımlılık onun en hassas konusu, buna toleransı yok. Ailesinde yaşadığı psikolojik travma nedeniyle, erkeklere güvenmesi zor. Güzel, akıllı ve asil bir kız olmasına rağmen, hiçbir zaman bir ilişkisi olmadı çünkü hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordu, her zaman kendini koruyordu. Ferman gibi yakışıklı ve başarılı bir cerrahı hayranlıkla takip etti, sonra delicesine aşık oldu. Ona nasıl aşık olduğunu bile anlamadı, ancak Ferman'ın Belize ile olan ilişkisini bildiğinden beri platonik bir aşk hissediyor.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Ama havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır.

Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar…

Önyargılar kırılabilir mi?

Hayaller gerçek olabilir mi?

Senin için hazırladığımız haberler