Mucize lazım!

18.06.2016 - 08:52 | Son Güncellenme: 18.06.2016 - 09:46

Finallere Hırvatistan yenilgisi ile başlayan ay-yıldızlı ekibimiz, grubundaki ikinci maçında ise son şampiyon İspanya’dan fark yedi. Çekler’i yenersek, en iyi 4 üçüncüden biri olup turu geçme şansımız az da olsa var

EURO 2016 Finalleri'nde çok şey beklediğimiz A Milli Futbol Takımımız, bizi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Millilerimiz, turnuvanın favorilerinden son şampiyon İspanya'ya 3-0 mağlup oldu. İlk yarıyı 34. Dakikada Morata ve 37'de Nolito'nun golleriyle 2-0 geride kapatan ay-yıldızlı ekibimiz, ikinci yarıya da gol yiyerek başladı. İlk golün sahibi Morata, bu kez 47'de sahneye çıktı ve durumu Boğalar adına 3-0'a getiren sayıyı kaydetti. Bu golde ofsayt tartışmaları yaşandı.

Artık mucize lazım
Skor olarak fark yediğimiz İspanya karşısında futbol olarak da ezildik. Tıpkı 1-0 kaybettiğimiz Hırvatistan karşılaşmasında olduğu gibi silik bir görüntü sergiledik. Defansta berbattık. İspanya'nın hızlı pas trafiği karşısında çare üretemeyen ekibimiz, topa sahip olduğu anlarda ise üretkenlikten çok uzak kaldı. İlk tehlikeli atağı 52'de Burak Yılmaz ile geliştirdik, onda da kötü bir vuruş geldi. 88'de bu kez Olcay gole yaklaştı ama onda da defans araya girip tehlikeyi önledi. Bu sonuçla grubu en azından ikinci tamamlayıp direkt üst tura çıkma şansımızı kaybettik. Çekler'i salı günü yenersek, en iyi 4 üçüncüden biri olup, turu geçme şansımız az da olsa var.

Fotomaç

Senin için hazırladığımız haberler