Müfit Erkasap'tan Ozan Kabak ve şampiyonluk sözleri

15.03.2019 - 21:12 | Son Güncellenme: 15.03.2019 - 21:12

Müfit Erkasap, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Ozan Kabak hakkında değerlendirmeler yapan ve şampiyonluk yarışını değerlendiren Müfit Erkasap'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Türk futbolcusu Ozan Kabak gibi seviyeye sahip. Önemli olan bunu işlemek. Ozan Kabak gelişmeye çok açık bir futbolcu. Çok önemli bir futbolcu ve Avrupa seviyesinde. Çok çabuk gelişme gösterdi.

"Dünyanın bir numaralı stoperi olabilir"

Ozan Kabak için söylenen şeyler doğru. Türk futbolunda böyle futbolcular var. Önemli olan bu oyuncuları tespit edip söylemek. Bizim problemimiz burada. Ozan Kabak daha da yükselecek. Geniş çapta bir futbol yapısının içinde daha da yukarılara gidecek. Dünyanın bir numaralı stoperi olabilir.

"Şampiyonluk Galatasaray'ın iradesinde değil"

Fatih Terim'in UEFA şampiyonluğuna gidebilecek bir takım kurabilmek için zamana ihtiyacı var. Oyuncunun kalitesi ile bu işler yürümüyor. İşlerin yürümesi için birçok faktör var. Hızlı bir şekilde yukarıya doğru gidiyor. Fatih hocanın yapısı her zaman bir üst seviyeye çıkmak üzerindedir. Gelecek parlak gösteriyor. Şampiyonluk yolu Galatasaray'ın iradesinde değil.

Senin için hazırladığımız haberler