Müfit Erkasap'tan sert açıklamalar! Bir yerden talimat mı alındı?

15.06.2020 - 17:22 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 17:41

Muslera ve Andone'nin sakatlıklarıyla ilgili neler söyledi? Galatasaray, şampiyonluk yarışından koptu mu? Galatasaray'ın açıklamaları için neler söyledi? Yaşar Kemal Uğurlu'nun performansını nasıl değerlendirdi

Müfit Erkasap'tan sert açıklamalar! Bir yerden talimat mı alındı?

Fatih Terim'in eski yardımcısı Müfit Erkasap, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Muslera ve Andone'nin sakatlıklarıyla ilgili neler söyledi? Galatasaray, şampiyonluk yarışından koptu mu? Galatasaray'ın açıklamaları için neler söyledi? Yaşar Kemal Uğurlu'nun performansını nasıl değerlendirdi

Bir yerden talimat mı alındı?

Fatih Terim'in eski yardımcısı ve Galatasaray Akademisi görevlisi Müfit Erkasap,  "Bu maçı tartışmaya bile gerek yok. Dün akşam bir katliam oldu. Maçı yöneten hakemler maça etki etti. Maçlar yönetilir ancak idare edilmez. Maçın hakemi akşam rahat uyudu mu? Vicdanen rahat uyuduğunu düşünmüyorum. Galatasaray kötü oynamış olabilir ancak maçları doğru yönetmeliler. Bir hakem sahaya çıktığı zaman futbolcuyu sahada tutmaya çalışmalı. Hakem dün futbolcuları sahadan çıkarmak için her şeyi yaptı. Galatasaray kötü oynadı ve yenildi ancak bu maç doğru yönetilmedi. Talimatlar inşallah doğru gelmiştir. Galatasaray'a bir operasyon yapılıyor. Galatasaray'ı yarışın dışına çıkarmaya çalışıyorlar. Bir hakemin bu kadar net kararları verememesine ne dersiniz? Dün akşam sahada bir vicdan yoktu. Bu durum önceden mi planlandı? Bir yerden talimat mı alındı? Bunları bilemiyorum. Bunları biz konuşmazsak, kim konuşacak? Görüntüler ortada" şeklinde konuştu.

"Pes etmeyeceğiz"

Müfit Erkasap, Galatasaray'ın şampiyonluk şansını değerlendirdi. Erkasap, "Biz pes etmeyeceğiz. Sakatlıklar oluştu. Çok değerli bir kalecimiz bu hale geldi. Şu anda yeni bir yol çizmeye çalışıyoruz. Galatasaray, ismine yakışan bir planlama yapacaktır. 14 yaşında Galatasaray'a geldim. Biz son ana kadar kazanmak için her şeyi yaparız. Biz böyle bir eğitim aldık ve son ana kadar mücadele etmeyi öğrendik. Galatasaray her çıktığı maça kazanmak için çıkacaktır" dedi.

Okan Koçuk'u tebrik ediyorum!

Müfit Erkasap son olarak Okan Koçuk'un performansını ve Galatasaray'ın fizik gücünü değerlendirdi. Teknik Direktör Erkasap, "Okan Koçuk'u tebrik ediyorum. Okan çok faydalı bir oyuncu olabilir. Biz bunlara inanmasak zaten Galatasaray'ın 2. kalecisi olmaz. Galatasaray'ın fizik kalitesi iyi seviyede değildi. Psikolojisi iyi olmayan oyuncular iyi bir fiziğe de sahip olsa bunu sahaya yansıtamaz" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler