Muğdat Çelik umutlu: "Yeni sezonu iple çekiyorum"

30.07.2019 - 15:34 | Son Güncellenme: 30.07.2019 - 18:34

Muğdat Çelik umutlu: "Yeni sezonu iple çekiyorum"

Geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken, kadroda düşünmediği bazı futbolcularla da yollarını ayırdı. O isimlerden biri de Akhisarspor’dan sarı-kırmızılılara transfer olan Muğdat Çelik oldu.

Muğdat Çelik, Galatasaray’da beklediği şansı bulamadı

Akhisar’daki performansı sonrası Galatasaray’da kariyeri adına zirve yapan Muğdat Çelik, sarı-kırmızılılarda beklediği formayı bulamadı.

Kariyerinde yeni bir sayfa açtı

Sözleşmesindeki madde gereği bu sezon devam edip etmeyeceği merak konusu olan Muğdat Çelik, Galatasaray’dan beklenen adımı göremedi ve Gazişehir FK’ya transfer olarak ise kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Şampiyonlukları unutmayacağı görüşünde

2 yıllık sözleşmeye imza atan futbolcunun, Galatasaray’da oynadığı dönemlerin hafızasında önemli bir yer edindiği, şampiyonlukları unutamayacağını ancak; potansiyelini tam anlamıyla gösterme fırsatı bulamadığı için üzgün olduğu öğrenildi.

Helallik alarak ayrıldı

Uzun bir dönem teknik heyetin kararını merakla bekleyen ve geleceği için en doğru kararın alınacağına inandığını paylaşan Muğdat, Galatasaray kariyeri sonrası eski performansına kavuşmayı arzu ediyor. Futbolcu, Galatasaray'da takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaşırken, herkesten helallik istemişti.

Muğdat Çelik: ”Yeni sezonu iple çekiyorum”

Galatasaray’da hiçbir zaman kimseye saygısızlık etmediğini ve elinden geleni yaptığını yakın çevresine anlatan 29 yaşındaki futbolcu, geleceğe ümitle bakıyor. Öncelikli hedefinin Gazişehir’de başarıyı yakalayabilmek olduğunu söyleyen Muğdat Çelik, “Gazişehir’e geldiğim için mutluyum. Yeni sezonu iple çekiyorum” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler