Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki 'Palu Ailesi' hangi suçları işledi? Palu ailesi kimdir?

06.01.2019 - 20:16 | Son Güncellenme: 06.01.2019 - 23:16

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki 'Palu Ailesi' hangi suçları işledi? Palu ailesi kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki tüm Türkiye'nin merak ettiği 'Palu Ailesi' hakkında tüm detaylara haberimizde yer veriyoruz. Palu Ailesi kimdir? ATV'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Palu Ailesi, izleyenlerin merak konusu oldu.Cinayet, gasp, tehdit, ve istismar iddiaları ile sosyal medyanın da gündemi olan Palu Ailesi'nin gizemine haberimizde yer verdik.Peki Palu Ailesi kimdir? Tuncer Ustael'in suçu ne? Müge Anlı’daki Palu Ailesi hangi suçları işledi? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

PALU AİLESİ KİM? AİLE BİREYLERİ VE HAKKINDAKİ İDDİALAR...

Palu Ailesi'nin fertleri hakkındaki bilgiler şu şekilde; aile Harun ile Hava Palu'dan meydana geliyor. Harun ve Hava çiftinin İsa, Fatih, Emine, Meryem ve Ayşe Melek adında 5 çocukları var. Emine, Tuncer Ustael ile evlenirken Meryem de Ahmet Bey ile evleniyor. Tuncer Ustael,  kayınbiraderi İsa'ya eniştesi Ahmet'i öldürttüğü iddiası ile suçlanıyor. Öte yandan cinayeti Harun Palu üstleniyor. Tuncer Ustael, diğer aile fertlerine de işkence uygulayıp, cinsel istismarda bulunuyor. Damat Tuncer, eşini öldürttüğü Meryem'e tecavüz ediyor ve öldürüyor.  Meryem'in kızı Melike de aynı Tuncer tarafından öldürülüyor ve diğer çocuk Recep, Tuncer'in işkencelerinden dolayı kaçıyor.

TUNCER USTAEL VE AİLE, ARABADA YAŞIYORLAR!

Tuncer, Meryem'e tecavüz ve işkence ederken, bir yandan da kredi çekmesini istiyor. Meryem'in çektiği kredi ile Tuncer araba alıyor. Tuncer,  aileye Ahmet'in ailesinin peşlerinde olduğunu söylüyor, onların organ mafyası olduğunu iddia ediyor ve aile arabada yaşamaya başlıyor. 

Daha sonra, Meryem Tahnal, yaşadığı arabadan lavaboya gideceğini söyleyerek ayrılıyor. Meryem, geri dönmüyor ve haber alınamıyor. İki çocuğu bulunan Meryem'den 10 yıldır haber alınamıyor. Meryem'in kaybolmasından ardından bir sene sonra  kızı Melike'yi de amcası Halit Tahnal gelip alıyor. Melike'den ise 9 senedir haber alınamıyor.

TANIK GÜLBAHAR HANIM'DAN ŞOK İDDİALAR!

Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına bağlanan bir tanık, Gülbahar Hanım ise önemli iddiaları ortaya atıyor. Gülbahar Hanım, aile ile ilgili olarak damat Tuncer'in evine gelene kadar bir sorun olmadığını ancak daha sonraları evde sürekli tartışmaların yaşandığını duyduğunu aktarıyor. Ailenin evde büyü bile aradığını aktaran Gülbahar Hanım'ın iddiaları adeta kan donduruyor.

Senin için hazırladığımız haberler