Ajansspor

Muğlaspor, Korede Osundina’yı kiraladı

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

TFF 1. Lig takımı Muğlaspor, Portekiz Ligi ekibi Casa Pia'dan genç sağ kanat Korede Osundina'yı kiralık olarak transfer etti.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 37 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Muğlaspor, 22 yaşındaki futbolcu Korede Osundina'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Korede Osundina'nın kariyeri

Futbola Crossfire Academy ve Barça Academy altyapılarında başlayan Osundina, kariyerinde Orange County, Feyenoord U21 ve FC Dordrecht formalarını giydikten sonra Portekiz temsilcisi Casa Pia’ya Transfer oldu. 22 yaşında olmasına rağmen Amerika Birleşik Devletleri, Hollanda ve Portekiz’de futbol deneyimi yaşayan Korede Osundina, TFF 1. Lig ekibi Muğlaspor ile yapılan görüşmelerin ardından kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Osundina’ya imza töreni 

Gerçekleştirilen imza töreninde Muğlaspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı da hazır bulundu. Muğlaspor, transferin ardından yaptığı açıklamada, Korede Osundina’ya yeşil-beyazlı forma altında başarılar dileyerek, transferin kulüp ve camia için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...