Muhammed Salah ile ilgili bomba iddia!

11.02.2019 - 21:19 | Son Güncellenme: 12.02.2019 - 00:19

Liverpool'da gösterdiği performansla göz kamaştıran Muhammed Salah ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Guardian gazetesi, Juventus'un Mısırlı yıldız Muhammed Salah'ı transfer radarına aldığını öne sürdü. Peki Muhammed Salah Juventus'a transfer olacak mı? İtalyan devi dünya starı Cristiano Ronaldo'dan sonra Salah'ı da kadrosuna katacak mı? Juventus Muhammed Salah için Liverpool'a ne kadar ödeyecek? İşte tüm detaylar...

Muhammed Salah ile ilgili bomba iddia!

Liverpool'da gösterdiği performansla göz kamaştıran Muhammed Salah ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Guardian gazetesi, Juventus'un Mısırlı yıldız Muhammed Salah'ı transfer radarına aldığını öne sürdü.

Peki Muhammed Salah Juventus'a transfer olacak mı? İtalyan devi dünya starı Cristiano Ronaldo'dan sonra Salah'ı da kadrosuna katacak mı? Juventus Muhammed Salah için Liverpool'a ne kadar ödeyecek? İşte tüm detaylar...

Guardian Gazetesi’nde yer alan haberde, Juventus’un Cristiano Ronaldo’dan sonra Salah’ı da gözüne kestirdiği ifade edildi. 

Milliyet'in haberine göre Juventus’tan ayrılması gündemde olan Paulo Dybala yerine Salah’ın 175 milyon sterline transfer edilebileceği kaydedildi.

Ronaldo’nun yanına Mısırlı futbolcuyu hedefleyen Juve, eğer bir aksiklik olursa B planını da hazırladı. İtalyan kulübü Salah ve Liverpool’u ikna edemezse Real Madrid’den Asensio’ya yönelmeyi amaçlıyor. 
Senin için hazırladığımız haberler