Muhammet Demir kaçırdı, Sumudica çıldırdı

18.02.2020 - 00:36 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 21:41

Gaziantep FK'nın golcüsü Muhammet Demir, Rizespor karşısında 4 dakikada iki penaltı kaçırdı. Muhammet'in ikinci penaltı öncesi ve sonrasında teknik direktör Sumudica ve taraftarlarla yaşadıkları dikkatlerden kaçmadı.

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Çaykur Rizespor'u konuk ettiği nmaçın 56. dakikasında ev sahibi ekip penaltı kazandı. Rizespor'dan Fernandes'in kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrasında atışı kullanan Muhammet Demir, topu üst direğe nişanladı.

Dakikalar 61'i gösterdiğinde Gaziantep bir kez daha penaltı kazandı. İlk penaltıyı kaçıran Muhammet Demir, ikinci penaltıyı da kullanmak için ısrar ederken; teknik direktör Marius Sumudica atışı Maxim'in kullanmasını istedi.

Konuşmaların ardından penaltıyı kullanan Muhammet, topu bu kez auta attı. Kaçan penaltının ardından çılgına dönen Sumudica soyunma odasına doğru gidip geri dönerken, taraftarlar Muhammet Demir'e tepki gösterdi.

67. dakikada Sumudica tecrübeli oyuncuyu saha kenarına alırken, taraftarların tepki gösterdiği Muhammet doğrudan soyunma odasına gitmek istedi. Gaziantepli yetkililerin sakinleştirdiği Muhammet maçı yedek kulübesinden takip etti.

Öte yandan Sumudica da taraftarlardan Muhammet'i alkışlamasını istedi.

Mücadelenin 90+1. dakikasında Djilobodji'nin attığı golle skor 2-0'a gelirken, Gazişehirli oyuncular gol sevinçlerini Muhammet'e sarılarak kutladı. Sumudica da sevince eşlik etti ve 28 yaşındaki oyuncu ile aradaki buzları eritti.

EROL BULUT, BAKASETAS DEDİ

Erol Bulut yönetimindeki Alanyaspor, Süper Lig'de 21. hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 61. dakikasında Akdeniz ekibi ikinci penaltıyı kazandı. Takımın en golcü ismi Cisse yine penaltının başına geçmek istedi ve kenardan Erol Bulut kullanmasını istemedi. Kısa süreli olan tartışma sonucu Cisse topun başına geçti ve penaltıyı direğe nişanladı. Erol Bulut, maç sonunda Bakasetas'ın kullanmasını istedim fakat Cisse topun başına geçti ve kaçırdı dedi. 

HİKMET KARAMAN - KWEUKE GERİLİMİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörlüğünü yaptığı zamanlar Hikmet Karaman ile Kweuke arasında tartışma yaşanmıştı. Hikmet Karaman, Kweuke'nin kullanmasını istememiş ısrarla Sercan Kaya'nın kullanmasını istemişti. Buna sinirlenen Kweuke inatlaştı ve penaltıyı kullanıp gole çevirmişti. Karaman'ın da sözlü karşılık vermesi üzerine Kweuke, tecrübeli teknik adamın üzerine doğru yürümüştü.

DİAGNE'NİN ISRARI

Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde Club Brugge ve PSG karşı karşıya bu maçta Diagne'nin kaçırdığı skandal penaltı pozisyonu öne çıktı. 76. dakikada Club Brugge'ün kazandığı penaltı atışı, takımın penaltıcısı Vanaken tarafından atılacaktı. Ancak eski Galatasaraylı oyuncu Diagne penaltıyı kendi atmak istedi. Topu isteyen Vaneken'e topu vermedi. Topun başına geçen Diagne çok zayıf bir vuruşla topu kaleciye nişanladı. Maç ise PSG'nin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler