Muharrem Usta: "Trabzonspor için gereğini yaparım"

07.06.2020 - 16:06 | Son Güncellenme: 07.06.2020 - 16:09

Trabzonspor'un eski başkanı Muharrem Usta, UEFA'dan kulübe 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası gelmesine neden olan alacağıyıla ilgili yaptığı değerlendirmede konunun detaylarından haberdar olmadığını ama üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Muharrem Usta: "Trabzonspor için gereğini yaparım"

AJANSSPOR - HABER

Yerel medyaya konuştu

Trabzon'da yayın yapan Karadeniz gazetesine konuşan Usta, “Haberim yok. Olayın ne olduğunu da bilmiyorum. Ben de sağdan soldan duyuyorum. Umarım bana da ilgililer durumu anlatır. Bize düşen bir şey varsa gereğini yaparım” dedi.

UEFA Kulüp Mali Kontrol Komitesi, 2016 yılında yapılan Finansal Fair Play Anlaşması'na uyamadığı gerekçesiyle Trabzonspor'u Avrupa'dan 1 yıl men ettiğini açıklamıştı.

Usta'dan muvafakatname istenecek

Bu cezanın gerekçelerinden biri de Usta'nın kulüp kayıtlarında görülen alacağının muhasebeleştirilmesindeki sıkıntıydı. Trabzonspor cephesi, CAS'a yapacağı başvuruda Usta'dan alacağı muvafakatnameyi de dosyaya eklemeyi planlıyor... Trabzonspor'a ceza getiren diğer sebepler ise vergi yapılandırması, sermaye artırımı ve 2019 yaz transfer gelirlerinin kaynak gösterilmesiydi.

Senin için hazırladığımız haberler