Muharrem Usta'dan flaş karar!

10.05.2018 - 08:59 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 08:59

Muharrem Usta'dan flaş karar! Trabzonspor'da olağanüstü seçimde başkanlık koltuğunu Ahmet Ağaoğlu'na devreden Usta'nın Aralık ayında yeniden başkan adaylığını koymaya hazırlandığı bildirildi.

Galatasaray’da Dursun Özbek’in kaybettikten sonra yeniden aday olduğu gibi Muharrem Usta’nın da Aralık ayında yapılacak olan seçimde aday olmayı düşündüğü bildirildi. Usta’nın gölge bir yönetim kurduğu ve kendisinin mevcut yönetiminden üç isimle bunu yapıyor.

Bu isimlerin 2’si şehirde 1’i ise İstanbul’da. Gölge yönetim Usta’ya, son Kasımpaşa maçında Trabzonspor kalesinde 4’üncü golü görünce başkan Ağaoğlu’nun stadı terk ettiğinin bilgisini verdi. 5’inci golde de asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun stattan ayrıldığını rapor etti.

Usta’nın bu bilgiyi aldığında ilk tepkisi ise, “Biz çok daha zor günler yaşadık ama hiç tribünleri terk etmedik…” oldu.

USTA: BURAK’IN PARASINI ÖDEDİM… SOSA VE KUCKA’NIN DA…

Camiada bir süredir Muharrem Usta’nın söylediği iddia edilen, “Burak Yılmaz’ın 1,5 milyon Euro’sunu cebimden ödedim gerisini de öderim… Sosa ve Kucka’ya olan borçalar 4 yıla yayılmış. 4 taksit şeklinde… Ne var bunda, tüm dünyada transferler böyle yapılıyor. Ödeyemeseniz ben öderim” sözleri konuşuluyor. Görevi bırakmadan önce Divan Kurulu’na kendi getirdiği oyuncuları satma konusunda bir mektup bırakan Usta’nın Aralık ayında yeniden seçilmek için önümüzdeki günlerde sesini yükseltmesi bekleniyor.

USTA DEVREYE GİRMESE ERKAN VE ÖZER’LE FESHEDİLECEKTİ

Muharrem Usta dönemiyle ilgili sürpriz bir iddiada Özer Hurmacı ve Erkan Zengin konusuyla ilgili… İddiaya göre Trabzonspor eski CEO’su Yılmaz Büyükaydın, Erkan Zengin ile Trabzon’da konuştu. Fesih konusunda en makul rakamda anlaştı.
Özer Hurmacı ise “başkanla görüşerek ayrılayım” dedi. Fesih için imza atmayı bekliyordu. Usta, Özer için “çeksin gitsin. İmza atmam. Para da vermem” dedi. İki oyuncu da TFF’ye giderken ikisi de Trabzonspor’dan yüklü tazminat aldı.

Kaynak: Fotospor

Senin için hazırladığımız haberler