Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar ve ne iş yapar? Chelsea...

Ali Bozkurt
04.03.2022 - 20:07 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 20:32

Chelsea'yi satın almak için Roman Abramovich ile görüşen Muhsin Bayrak merak konusu olmaya devam ediliyor. Muhsin Bayrak kimdir, kaç yaşında nereli ve serveti ne kadar? İşte detaylar...

Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar ve ne iş yapar? Chelsea...

AJANSSPOR HABER

Türk iş insanı Muhsin Bayrak'ın Premier Lig devi Chelsea’yi satın alacağına dair haberin çıkmasından sonra Bayrak merak konusu olmaya başlandı. Muhsin Bayrak kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Muhsin Bayrak, Chelsea için teklif verdi


Londra’da yatırımları bulunan Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Abramoviç’in satışa çıkardığı Premier Lig Kulübü Chelsea’yi almak için teklif verdi.


"İmzalar için pazarlık aşamasındayız"


Muhsin Bayrak, "Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız. Türk bayrağını yakında Londra’da dalgalandıracağız” dedi.

Muhsin Bayrak kimdir?

Ailesine 'Bayrak' soyadını Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiği Muhsin Bayrak'ın ailesi Türkiye sanayisinin önemli iş insanlarından. Aslen Bitlisli olanMuhsin Bayrak, yüksek nüfus oranıyla Türkiye'nin en geniş ailelerinden biri olan Bitlisli Mutki Aşireti'nin lideri.

90'lı yıllarda ailesiyle birlikte İstanbul'a göç eden Muhsin Bayrak, eğitimini burada tamamladı.

İnşaat müdendisliği bölümünden mezun olan Muhsin Bayrak, 1999 yılında kurduğu AB Grup Holding şirketiyle sektöre yenilik getirdi. Yurt dışında birçok şantiyesi bulunan Bayrak'ın, Türkiye'de yatırımları da hızla tamamlanıyor.

AB grup holding sahibi kimdir?

 
AB Grup Holding'in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti.

Senin için hazırladığımız haberler