Mukairu Antalyaspor'a kazandırmaya devam ediyor

14.08.2022 - 11:19 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 11:25

Antalyaspor formasını 1,5 sezon terleten 23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Paul Mukairu, kırmızı beyazlı takıma kazandırmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Mukairu Antalyaspor'a kazandırmaya devam ediyor

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor'dan Danimarka'nın Kopenhag takımına transfer olan Paul Mukairu, adres değişikliğine hazırlanıyor.

Standard Liege istiyor

Daha önce 1 yıl kiralık olarak formasını giydiği Belçika ekibi Anderlecht'in ezeli rakibi Standard Liege, Nijeryalı golcüyü transfer etmek için harekete geçti. 

Antalyaspor'da kazanacak

Antalyaspor'un da bonservisinde yüzde 15 pay sahibi olduğu başarılı futbolcunun, satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transferi için pazarlıklar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'un lisans çıkarmadığı Gustavo Blanco Leschuk İspanya'da tribünde!
Habere Git

2.4 milyon Euro kazandırdı

Kopenhag'da beklenen performansı ortaya koyamayan ve sadece 1 asist yapabilen 23 yaşındaki futbolcu, Belçika’ya gitmesi halinde Antalyaspor'a yeniden kazandıracak. Bugüne kadar Antalyaspor'a 2.4 milyon euro getiren Mukairu, Anderlecht'e kiralık giderken 500 bin Euro, Kopenhag'a transfer olurken de 1.9 milyon Euro'yu Kırmızı-Beyazlıların kasasına bırakmıştı. Nijeryalı futbolcu, Doğukan Sinik ve İsmail Aissati'nin ardından Antalyaspor'a en çok kazandıran üçüncü futbolcu durumunda bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler