Fenerbahçe Beko - Bologna: 104-72 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
03.03.2023 - 22:31 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 00:34

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Bologna'yı ağırladığı gecede 104-72 kazandı ve zirve takibini sürdürdü. İşte maç sonucu, periyotlar ve yazılı özet.

Fenerbahçe Beko - Bologna: 104-72 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Bologna ile karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan mücadelede temsilcimiz, bu sezonki en farklı galibiyetlerinden birini aldı. Fenerbahçe Beko, 104-72 kazandığı maçta üçlük rekoru kırdı.

Fenerbahçe üçlük rekorunu kırdı

Virtus Bologna karşısında 18 üçlük isabeti bulan Fenerbahçe Beko, EuroLeague'deki kulüp rekorunu kırdı.

Pierre: "Böyle maçlar bize özgüven aşılıyor"

Maçın ardından açıklama yapan Pierre: "Planımızı ortaya koyduk, uyguladık. Teknik ekibe ayrı bir parantez açmak lazım. Maç maç ilerliyoruz. Böyle maçlar bize özgüven aşılıyor. Birlikte kalıp, doğru noktaları uygulamak en önemlisi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Lakers'ta LeBron James şoku!
Habere Git

Itoudis: "İnanılmaz bir savunma yaptık"

Fenerbahçe Beko Koçu Itoudis, "Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Harika bir atmosfer vardı. Odaklanmış durumdayız. İyi idman yapıyoruz. Sağlıklıyız. Şutları da isabete çevirmeyi başardık. İyi şutlar hazırlıyoruz. İnanılmaz bir savunma yaptık. Bologna'ya sezonun geri kalanı için iyi şanslar diliyorum" dedi.

"Bugün mükemmeldik, hergün böyle olamaz"

Sözlerine devam eden Itoudis, "Oyuncularım çok tecrübeli. Onlarla çok konuşuyorum. Belirli rollerimiz var. Herkes rolünü bilerek sahada olmalı. Bazen iyi oynamayabiliriz ama hep çok çalışmalıyız ve ısrarlı olmalıyız. Bugün mükemmeldik, hergün böyle olamaz. Ama inanmaktan vazgeçmemeliyiz" şeklinde konuştu.

Guduric: "Bugünki şutlar idmanda gördüğümüz pozisyonlar"

Guduric ise şunları söyledi: "Herkes savunmayla başlıyor. İyi savunma yaptığımızda hücumda kolay atışlar yakalıyoruz. Özgüvenimizin de arttığını söylemem gerekiyor. 27 asist yaptık bugün. Bu sayı beni çok mutlu ediyor. Açık alanda geçiş hücumlarında sayılar bulabiliyoruz. Rutinimize bağlı kalmak önemli. Bugünki şutlar idmanda gördüğümüz pozisyonlar"

Aynı slogan salonda da atıldı

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki maçta Fenerbahçe taraftarları, Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor Süper Lig futbol maçında olduğu gibi zaman zaman "Hükümet istifa" tezahüratları yaptılar.

Senin için hazırladığımız haberler