Beşiktaş'ta Jackson Muleka'dan kötü haber! Hatayspor maçı kadrosundan çıkarıldı

Akın Ungan
17.05.2024 - 19:26 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 19:32

Son dakika haberleri | Beşiktaş, Jackson Muleka'nın sakatlandığını açıkladı. Muleka, Süper Lig'deki Hatayspor maçı kadrosundan çıkarıldı. Detaylar...

Beşiktaş'ta Jackson Muleka'dan kötü haber! Hatayspor maçı kadrosundan çıkarıldı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 37'inci haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-Beyazlılar, maç öncesi bir sakatlık açıklamasında bulundu.

Muleka sakatlandı

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın geçen haftaki Alanyaspor maçının ardından sakatlandığını ve oyuncunun Hatayspor maçı kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Muleka’nın uyluk üst adalesinde gerilme ve ödem

Konu hakkında yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Corendon Alanyaspor’la oynadığı maçta sol üst kısmında ağrı hisseden ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılan futbolcumuz Jackson Muleka’nın uyluk üst adalesinde (iliopsoas) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Jackson Muleka, Atakaş Hatayspor maçı kadrosunda yer almayacaktır" denildi.

İlgini Çekebilir
Türkiye Kupası finalinin biletleri satışta!
Habere Git

Muleka'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 46 maça çıkan Muleka, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Kongolu forvet 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Beşiktaş - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş ile Hatayspor arasındaki Süper Lig maçı 18 Mayıs Cumartesi günü, saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler