Müller istedi, Bayern Münih liderliğe devam etti!

17.01.2021 - 19:30 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 19:35

Almanya Ligi haberleri... Bundesliga'nın 16. haftasında Bayern Münih sahasında Freiburg'u konuk etti. Bayern Münih-Freiburg maçı kaç kaç bitti, golleri kimler attı? İşte Bayern Münih-Freiburg maç sonucu ve detaylar...

Müller istedi, Bayern Münih liderliğe devam etti!

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi'nin 16. haftasında Bayern Münih sahasında Freiburg ile karşılaştı. Bayern rakibi karşısında zorlanmasına karşın 2-1 kazanmayı bildi.Bayern Münih-Freiburg maçıyla ilgili detaylar haberimizde...

Bayern ilk yarıyı önde tamamladı

Allianz Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Christian Dingert'in yönettiği maç S Sport 2'den ekranlara geldi. Maçta Bayern Münih, Robert Lewandowski'nin golüyle 7. dakikada 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skorla bitti.

Müller, takımını rahatlattı

Karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 62'yi gösterirken Petersen durumu 1-1'e getirdi. Maçta son bölümler yaklaşırken bu kez Müller 74. dakikada skoru 2-1 yaptı. Maçı da ev sahibi takım 2-1 kazanmayı bildi. Müller bu maçta 1 gol 1 asistle öne çıkan isim oldu.

Bayern'in liderliği sürüyor

Alınan bu sonucun ardından Bayern Münih 36 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Freiburg ise 23 puanla haftayı kapattı. Bayern bir sonraki maçını Augsburg ile deplasmanda oynayacak. Freiburg da Frankfurt'u konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler