Murat Ağcabağ'dan istifa çağrısı: "Ankaragücü'nü biraz seviyorsa..."

26.06.2019 - 18:21 | Son Güncellenme: 26.06.2019 - 15:26

Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Ankaragücü'nün sorunlarına değinen Ağcabağ'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Avrupa'dan Ankaragücü'ne transfer zor..."

Bir planlama göremiyoruz. Maalesef kulüp kötü bir şekilde yönetiliyor. Uçuruma doğru götürülüyor diyemeyeceğim, daha da kötü bir şekilde. Kimsenin kazanamayacağını söylüyor genel kurulda. Seçilme şansı pek de yok. Futbolcuların sorunu para değil. Bizden sözlemizi tutmamızı istemişlerdi. Yabancı firmalarla çalışıyorum. Onların en önem verdiği konu da verilen sözlerin tutulması. Başkan bu durumu çok amatör bir şekilde yürütüyor. Avrupa'dan Ankaragücü'ne futbolcu gelme ihtimali çok zor.

"Başkana güvenmek istiyorlar"

Scoutlarla birlikte futbolcu bakıyoruz, diyorlar. Önce hocanız belli olacak. Kamp yeriniz belli olacak, futbolcularınız belli olmalı. Parasal sıkıntımız var, diyor. Herkes Ankaragücü'nü seviyor ama başındaki insana güvenmek istiyorlar.

"İstifa etsin"

Ankaragücü'nü biraz seviyorsa lütfen istifa etsin. Bize yönetime gelelim. Hocamızı ve futbolcularımızı belirledik. Ankaragücü'nün marka değerini düşürmesinler. Bu kulübün 45 milyon TL civarında yasağı var. Ben bunu 15 gün öncesinde çektik. Teknik direktörü açıklamak ona zarar verir. Türkiye'nin kabul ettiği yerli bir hoca.

Senin için hazırladığımız haberler