Futbolda şike ve kara para aklama iddialarını araştıran Murat Ağırel'e tehdit

Akın Ungan
30.11.2023 - 10:41 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 10:44

Futbol dünyasında kara para aklama, şike teklifleri ve yasa dışı bahis olaylarını araştıran gazeteci Murat Ağırel, tehdit edildiğini açıkladı. Detaylar.

Futbolda şike ve kara para aklama iddialarını araştıran Murat Ağırel'e tehdit

AJANSSPOR HABER

Futbol dünyasında yapılan usulsüzlükleri araştıran gazeteci Murat Ağırel, Halk TV canlı yayınında açıklama yaptı. Ağırel, tehdit edildiğini duyurdu.

"Karıma, kızıma, çocuklarıma tecavüz edeceklermiş"

Ağırel, "Karıma, kızıma, çocuklarıma tecavüz edeceklermiş. Benim kafama sıkacaklarmış. 12 yaşındaki kızım için söylüyorlar bunu. Bunların hepsini ben Savcılığa bildirdim. Kız kardeşlerimi de hedefe koydular" ifadelerini kullandı.

"Taraftar değil, örgütlü yapı"

Ağırel, "Bunu yapan bir camianın taraftarı değil, onlar adına hareket ettiğini belirten örgütlü bir yapı. Sağolsun Sayın Savcımız bunun örgütlü bir yapı olduğunu; Telegram ve Whatsapp hesaplarının da kendi aralarında mesajlaştıklarının da tespit edilmesi gerektiğini bildirdi. Sağolsun Emniyet yetkilileri de o hesapların isimlerini aldılar" dedi.

İlgini Çekebilir
Murat Ağırel şike teklifinin belgelerini ve detaylarını paylaştı!
Habere Git

"Bunun peşini bırakmayacağım"

Sözlerine devam eden Ağırel, "İletişim Başkanlığı'ndaki yetkililer bilgi aldılar bu mesajlarla ilgili. 'Fazla değil 5-10 güne kadar bütün hepsinin yapısını çıkarırız, bununla ilgili soruşturmayı başlatacağız Murat Bey' dedi. Bütün hepsiyle ilgili de faaliyete geçtiler. Bunun peşini bırakmayacağım ben" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler