Murat Diri: “Aziz Bolel ruhlu bir adam”

24.07.2017 - 15:31 | Son Güncellenme: 24.07.2017 - 15:31

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Diri, ateşten gömleği hiç düşünmeden giyen Başkan Sinan Özeçoğlu için “Aziz Bolel ruhlu bir adam” ifadesini kullandı.

Murat Diri, “Tribün hayatımızda belki de hiçbir zaman bu günkü kadar heyecanlanmamıştık. Kombineleri bekliyoruz, ilk düdük sesini bekliyoruz” dedi.

“Koca şehir arkasında”


Diri, “Borç batağında yüzen, cezaları kapıda olan bir kulübe başkan olmak bazıları için delilikti ama Sinan Başkan için bu bir onurdu! O, tribündeki cesur yürekler gibiydi. Bazıları için başkanlığı kabul etmesi intihar demekti ama onun için başkaldırıydı. Yenilgiyi kabul etmemekti. Biliyordu ki koca bir şehir arkasındaydı. Biliyordu ki bu şehrin sesi yenilgi tanımıyordu. Umutların bittiği yerde kaldırın kafanızı vazgeçmeyenler burada diyerek şehrine umut aşılıyordu” ifadelerini kullandı.


“Eşi benzeri zor görülür”


“Bugün Eskişehirspor 'da olanlar dünya futbol tarihinde eşi benzeri çok görülmeyen olaylardır” diye Diri, “Serbest kalma hakkı olanlar takımdan ayrılmıyor, kalanlar gelen teklifleri reddediyor, gidenler ise geri dönüyor. Hatta başka takımlarla imzaları olanlar dahi dönmek istiyor. Başlarında hoca olmadan kendileri idmanları başlatıyor. Bataklıktaki karanlıktan Aziz Bolel ruhlu bir adam çıkıyor ve ‘Eskişehir Basket takımını çıkardık şimdi sıra futbolda diyor’ ve yüz binlere umut oluyor. Kimse vazgeçmiyor!” şeklinde konuştu.

(Yeni Gün)

Senin için hazırladığımız haberler