"Atiba, N'Koudou ve Josef'i kullanamayacağız"

23.09.2020 - 16:23 | Son Güncellenme: 23.09.2020 - 16:35

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin, açıklamalar yaptı. Peki Murat Şahin Rio Ave maçı için ne dedi? İşte detaylar...

"Atiba, N'Koudou ve Josef'i kullanamayacağız"

AJANSSPOR - HABER

Murat Şahin, Rio Ave ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

 

"Turu geçen taraf olmak istiyoruz"

Rakip hakkında konuşan Şahin, "Tabii ki bir UEFA Avrupa Ligi maçı oynayacağız. Tek maç olacak. Önem verdiğimiz, iyi hazırlandığımızı düşündüğümüz bir maç. Rakibin son 4 maçını izledik. Saygı duyulması gereken bir takım. Evimizde oynuyoruz ve seyircimiz yok. Ufak da olsa bir avantajımız var. Son antrenmanı yapıp maça hazırlanacağız. Topa sahip olmaya çalışan bir takım. Geçen sene özellikle topa en fazla sahip olan ekiplerden biri. Takım halinde oynayan, az gol yiyen bir ekip. Biz hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi.

"Aboubakar ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum"

Aboubakar transferiyle ilgili soru üzerine Murat Şahin, "Soru güzel ama maçla ilgili konuşmak istiyorum. Aboubakar ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Yakın zamanda kimlerin geleceğini, gelmeyeceğini hep birlikte göreceğiz" ifadesini kullandı.

Atiba, N'Koudou ve Josef yok

Atiba, N'Koudou ve Josef'in Rio Ave karşısında forma giyemeyeceğini söyleyen yardımcı antrenör Murat Şahin, "Yarın kullanmayı düşünmediğimiz Atiba var. 2 gündür antrenmana çıkmıyor, ağrıları var. N'Koudou'yu da kullanmayacağız. Josef'in de evrak işleri var, onu da kullanamayacağız. Rotasyon başka bir şey. Biz elimizdeki bütün kadronun içinden en iyisiyle oynamak istiyoruz. Herkes oynayabilir. Bunun adını rotasyon olarak değerlendirmiyoruz" diye görüş bildirdi.

"Oyuncularımız istekli ve arzulu"

Takımın durumunu da yorumlayan Şahin, "Hocanın yokluğunda ben anlatıyorum ama... Biz eksiklerimizi görüyoruz. Çalışma ve analiz yapıyoruz. 1-2 maçta çözülecek işler değil. Eksikleri düzeltmek için çalışıyoruz. Oyuncularımızın kapasitesi var. Onun için buradalar. Bir sürecin içindeyiz. İnşallah takımı en hazır hale getireceğiz. Oyuncularımız istekli ve arzulu. Bununla ilgili hemen her şey çözülür diyemeyiz. Bu bir süreçtir" diyerek sözlerini tamaladı.

Senin için hazırladığımız haberler