Murat Sancak: "Bana karşı oyunlar oynanıyor ama şunu bilsinler ki...

19.08.2024 - 22:53 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 23:14

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, gündeme dair açıklamalarda bulunarak "Hakkın rahmetine kavuşana kadar Adana Demirspor’un başkanıyım" dedi. Detaylar...

Murat Sancak: "Bana karşı oyunlar oynanıyor ama şunu bilsinler ki...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un başkanlığında bulunan Murat Sancak, TRT'nin UEFA maçlarının yayın hakkını aldığını duyurduğu gecede TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Cebimizden verdiğimiz tonlarca para var"

Adana Demirspor Başkanı Murak Sancak: Pahalı oyuncular almak ve gelir-gider dengesini korumak çok kolay değil. 6 yıllık başkanlık döneminde cebimden verdiğim tonlarca para var.

Transfer engelini kaldıramayacağımız bir durum yok

Transfer tahtasını açamayacağımız bir durum yok. Hocamızın vereceği rapora göre hareket ederiz. Takımımızı gençleştirdik. Ajax tarzında bir takım yaratmak istedik. Son maçlarda kötü oynamadık. Kadıköy'de Fenerbahçe elimizden 1-0'la zor kurtuldu. Aslında galibiyeti kaçırdık.

Rize maçında talihsizdik

Rize karşısında talihsiz bir şekilde yenildik. Hocamızın futbolcuları taktiksel olarak değişik yerlerde oynatarak kaybettiğimiz bir maçtı. Önümüzde daha maçlar var. İnşallah iyi bir noktaya geleceğiz. Taraftarımız rahat olsun" ifadelerini kullandı.

"Birileri oyunlar oynuyor"

Sözlerine devam Sancak, masaya elini vurarak ve sert bir ifade ile, "Benim bırakıp gitmem için bazıları şuan Adana'da oyunlar oynuyor ama şunu bilsinler ki hakkın rahmetine kavuşana kadar Adana Demirspor'un başkanıyım. Beni diğer başkanlara benzetmesinler. 'Hodri meydan!" diyorum. Önümüzdeki yıllarda şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler