Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaptı

Ali Bozkurt
23.04.2022 - 23:13 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 23:39

Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, Trabzonspor maçından hemen sonra Beşiktaş karşılaşmasında kırdığı televizyonu örnek göstererek açıklama yaptı. İşte detaylar...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 34. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'a 3-1'lik skorla mağlup olan Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, karşılaşmadan hemen sonra Beşiktaş maçını örnek göstererek sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. İşte Sancak'ın paylaşımları...

''Beşiktaşlılar kusura bakmayın''

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçı sırasında locada bulunan televizyonu kırdığı anı örnek gösterek Trabzonspor maçına tepkilerde bulundu. Sancak, ''Stadyumda olsaydım 3 tane kırmıştım, maalesef cezalı olduğum için kıramadım. Beşiktaşlılar kusura bakmayın. Tüm Türkiye, tiyatro seyretti. Kimsenin hakkı kimsede kalmayacak. Provoke edilmek istenildi ama sağduyulu taraftarımız bu oyuna gelmedi. Kursaklarında kaldı. Onlar kendilerini biliyorlar, gün ola hayırola…'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçı sırasında televizyon kırmıştı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 1-1 berabere kaldıkları Beşiktaş maçı sırasında kırdığı televizyon sonrası basına verdiği demeçlerle gündeme gelmişti. Hakemin bazı kararları sonrası agresif hareketlerde bulunan Sancak’ın tribündeki televizyonu sökmesinden rahatsız olan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Burada maç izlemek istemiyorum” diyerek başka yere geçmek istedi. Çebi ve beraberindekiler stattaki 20 numaralı locaya götürüldü ve ikinci yarıyı orada seyretti.

3 ay ceza almıştı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamalarla PFDK'ya sevk edilmişti. Sancak, PFDK'dan 3 ay hak mahrumiyeti ve toplam 113 bin lira para cezası almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler