Adana Demirspor'da Murat Sancak'tan, Balotelli - Yunus Akgün İddiasına Tepki

Akın Ungan
14.05.2022 - 12:38 | Son Güncellenme: 14.05.2022 - 13:08

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray maçı öncesinde Mario Bolatelli ile Yunus Akgün'ün tekme tokat kavga ettiği iddiasına tepki gösterdi.

Adana Demirspor'da Murat Sancak'tan, Balotelli - Yunus Akgün İddiasına Tepki

Nazım TÜRKNAS - Volkan YILMAZ / AJANSSPOR

Basında çıkan Mario Balotelli takım arkadaşı Yunus Akgün'ü tekme tokat dövdü haberi, Pazartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'a şok yaşattı. İddiaya göre, Yunus Akgün'e sinirlenen İtalyan futbolcu, arkadaşını dövdü. Ayrıca kaldığı otelde kapı ve pencereleri kırdı.

Sancak: Balotelli en çok Yunus Akgün'ü seviyor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Radyospor'dan Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. Sancak, Balotelli'nin takımda en çok sevdiği arkadışının Yunus Akgün olduğunu söyledi. Adana Demirspor Başkanı, İtalyan futbolcunun geldiğinden beri bu tür olaylara karışmadığını vurguladı.

Balotelli için Beşiktaş örneği

Sancak, Balotelli için sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşılaşmasında 3-3 berabere kaldıkları maçta ve sonrasında yaşananları hatırlattı. Sancak, "Balotelli, o maçta ve sonrasında yaşananlardan sonra bile sakin kaldı. Futbolcu ve taraftarların olumsuz tavırlarına bile yanıt vermedi" dedi.

İtalyan futbolcu, attığı golden sonra yorumculuk yaptığı dönemde kendisine 'Beyinsiz' diyen dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a elleriyle kafasını işaret etmişti. Hem Beşiktaş oyuncuları hem de siyah beyazlı taraftarlar Balotelli'ye büyük tepki göstermişti.

"Galatasaray maçı öncesi bu haber manidar"

Pazartesi günü Galatasaray ile oynayacaklarını hatırlatan Murat Sancak, bu karşılaşma öncesi böyle bir haberin çıkmasını manidar bulduğunu söyledi.

İlgini Çekebilir
Şok iddia! Balotelli, Yunus Akgün'ü dövdü!
Habere Git

"Benim olduğum yerde böyle bir şey yapılamaz"

Başkan Sancak, ayrıca Balotelli'nin 20 gün önce de Adana'da kaldığı otelin kapı ve pencerelerini kırdığı iddiasıyla ilgili “Benim olduğum yerde böyle şeyler asla yapılamaz” diye konuştu.

Yunus Akgün: "Ayıp böyle şeyler olması"

Murat Sancak'ın Yunus Akgün ile internet üzerinden yaptığı görüşmenin kaydı da sosyal medyaya düştü. Söz konusu videoda yaşanan diyalog şöyle:

Murat Sancak: Neredesin Adana'da oğlum?

Yunus Akgün: Kahvaltıya geldim. (Gülerek) Hastanedeydim de şimdi kahvaltıya geldim.

Murat Sancak: Hastanede tedavi ettiler seni. 6-7 saatte nasıl geçirdiler o dayak yerlerini?

Yunus Akgün: Ayıp yani böyle şeyler olması...

Murat Sancak: Normal... Galatasaray maçı öncesi ortalığı karıştırmayı çalışıyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler