Murat Sancak görevi neden devrettiğini açıkladı: "Çeteler, şebekeler..."

İsa Kethüda
27.02.2024 - 12:51 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 13:05

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, görevi neden devrettiğini açıkladı. Sancak, "Şebekelerle mücadele etmek en büyük hedefim olacak" dedi.

Murat Sancak görevi neden devrettiğini açıkladı: "Çeteler, şebekeler..."

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından görevi Metin Korkmaz'a devrettiğini bildirmişti. Sancak, konuyla ilgili bir açıklama daha yaptı. 

"Hak arandığında terbiye etme aracı olarak cezalar kullanıldı"

Sancak görevi devretmesiyle ilgili olarak, "Bazı sosyal medya hesaplarında, başkanlığı devretmemin sebebin anlamayanlar olmuş. Söyliyeyim anlayacakları dilden. Hak arandığında terbiye etme aracı olarak cezalar kullanıldığı ve bu cezalar tek seferde 365 gün, toplamda da 5 yılda 730 gün bulduğunda hak mahrumiyetine maruz kalınıyor. 

2 yılda yasa çıktığı günden itibaren 372 gün oldu. 2 yılda kalan 3 yılda hayda hayda alırdım 358 gün. Bu yüzden başkanlığı ve görevlerimden ayrıldım. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'e teknik direktör dayanmıyor! Bir ayrılık iddiası daha
Habere Git

"Şebekelerle mücadele etmek en büyük hedefim olacak"

Bu çetelerle, şebekelerle mücadele etmek en büyük hedefim olacak. İnsan hayatta bir kez ölür, her gün ölünmez. Bunlar her hafta komaya sokuyorlar herkesi. Bu nedenle hodri meydan dedim.

"Önümüzdeki haftaya resmi süreçler bitince görüşeceğiz"

Önümüzdeki haftaya resmi süreçler bitince görüşeceğiz. Ya bu sistemi yıkıp yenisini inşa etmeye yardımcı olacağım ya da en azından bu çeteleri kendilerine getirip ayıklanması gerekenleri ayıklamalarına yardımcı olmuş olacağım inşallah" dedi.

İlgini Çekebilir
Kadroya alınmamıştı! Fernando Santos biletini kesti
Habere Git

Adana Demirspor 10 maçtır kazanamıyor

Öte yandan Yukatel Adana Demirspor'un ise galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Trabzon deplasmanından puansız ayrılan Akdeniz ekibi, 32 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler