Murat Sancak: "Her şeyi affederim, namussuzluğu ve hainliği asla"

09.08.2024 - 14:41 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 14:52

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sezon ilk haftasında yarın akşam Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesinde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak: "Her şeyi affederim, namussuzluğu ve hainliği asla"

AJANSSPOR - HABER

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yarın akşam Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Lig'in ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Sancak'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"Adana Demirspor için her şeyi yaparım" dediğini hatırlatan Sancak, "Yaptım. Hem de tek başıma. Durum 25 milyon Euro borç, sıfır futbolcu, 25 milyon Euro transfer, 50 milyon Euro borçla başladı. 1. sezon yarı final, 2. sezon final, 3. Sezon Süper Lig... Süper Lig'de ilk sezon 7. sıra, ikinci sezon 4. ve tarihinde ilk defa Avrupa, üçüncü sezon 10. kim yaptı. Kimin desteğiyle, hiç. Yine yapmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Transfer tahtasını açmaya çalışıyoruz, açılır mı göreceğiz"

Futbol haricinde de bir nefer gibi Adana için çalıştığını kaydeden Murat Sancak, "Dokunabildiğime dokundum. İnsanlara değer verdim, şehir için çok değil, herkesten çok çalıştım. Tanıtımı için, sosyal medya üzerinden sorulara cevap vermeye çalıştım. Hadsizlere de had bildirdim. Sonuç Süper Lig'teyiz ve borç 25 milyon Euro. Tahtayı açmaya çalışıyoruz, açılır mı göreceğiz. Açılmazsa bile bu takım ligte kalır, net. Ama Adana'da durum ne; belediyelere dilenmedik 'sadece loca, loca alın' dedik. 1 tanesi 3 milyon sadece büyükşehir belediyesi ödedi. Diğerlerinden biri alamayız diğeri yarısını verelim dedi. Bir diğeri hiç ortada yok. İşadamları sus pus. Para istemedik, loca alın, kombine alın, forma alın, oda yok. Ee gelin, bu kulübün 10 günlük maaşını getirin yönetimi devredeyim o da yok. O zaman herkes dua etsin." dedi.

"Damarıma basmayın, aklınızı başınıza toplayın"

Murat Sancak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Liderlere gelince sustum ama onlarla ilgili tekrar söylüyorum; damarıma basmayın, aklınızı başınıza toplayın. Biraz takımınızı düşünü kendinizi değil. O genç kardeşlerimizi de uydurduğunuz gerçek olmayan hikayeler anlatmayı bırakın."

"Her şeyi affederim, namussuzluğu ve hainliği asla"

Yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunan Adana Demirspor Başkanı, "Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu arada Aydın Çakay, Umut Düşkün, Caner Ertan Zeybek ve bu takıma ve bana baştan beri inanan ve inanmaktan vazgeçmeyen herkese teşekkür ederim. Gün ola hayrola. Herkes Fenerbahçe maçına odaklansın. Her şeyi affederim, namussuzluğu ve hainliği asla. Hakkım varsa helaldir vesselam." diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler