Murat Sancak listedeki transferleri duyurdu! Gomis, Balotelli, Welbeck...

İsa Kethüda
08.06.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 00:41

Süper Lig ekibi Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak; Bafetimbi Gomis, Mario Balotelli ve Danny Welbeck'in transfer listelerinde olduğunu söyledi.

Murat Sancak listedeki transferleri duyurdu! Gomis, Balotelli, Welbeck...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Bafetimbi Gomis ile görüşeceklerini, Mario Balotelli ve Danny Welbeck'in de listelerinde olduğunu söyledi.

Gomis'le görüşeceğiz

Sosyal medya hesabı Instagram'da canlı yayınında açıklamalarda bulunan Sancak, "Bafetimbi Gomis şu anda İstanbul'da. Gomis ile görüşecek miyiz? Evet görüşeceğiz. 

Listede kimler var?

Listemizde Welbeck ve Balotelli de var. Transfer süreci devam ediyor.  (Süper Lig'in yeni takımından Balotelli bombası!)


Ndiaye, Metehan...

Badou Ndiaye ile anlaşmıştık fakat konu Adana Demirspor ve Murat Sancak olunca istenen ücret arttı. Bu nedenle transferden vazgeçtik. Metehan Mimaroğlu için de Altınordu 10 milyon TL istedi, transferden vazgeçtik" ifadelerini kullandı. 

Ajansspor duyurmuştu

Bilindiği üzere Ajansspor, daha önce Adana Demirspor'un Mario Balotelli ve Bafetimbi Gomis'i transfer listesine dahil ettiğini özel olarak duyurmuştu. (Süper Lig ekibi Bafetimbi Gomis'i istiyor)   

 

Forma sponsoru

Ayrıca, Adana Demirspor'un yeni sezonda forma sponsoru New Balance oldu. New Balance markası Süper Lig'e ilk kez giriş yaptı.

Galatasaray'da rekor kırdı

Öte yandan Al Hilal formasını giyen Bafetimbi Gomis, 2017-2018 sezonunda Galatasaray formasıyla 36 maçta 32 gol attı ve sarı kırmızılı takımın tarihinde bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu. 

35 maçta 24 gol attı

Bafetimbi Gomis'in kariyerinde Saint-Étienne, Troyes, Olympique Lyon, Swansea, Marsilya, Galatasaray ve Al Hilal takımları bulunuyor. 

Gomis geçtiğimiz sezon Al Hilal'de 35 maçta 24 gol ile 4 asist yaptı.

Lionel Carol ile anlaşma tamam

TRT Spor'da yer alan habere göre; Mavi-Lacivertli takım, bir dönem Galatasaray'da forma giyen sol bek oyuncu Lionel Carole ile de anlaşmaya vardı.

Şu an serbest

30 yaşındaki oyuncu son olarak Fransa Ligi ekiplerinden Strasbourg forması giyiyordu. Şu an serbest statüde yer alan Carole, bu sezon forma giydiği 28 maçta 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler