Murat Sancak: Maalesef Türk hocalarımızda ego sorunu var

Feride Kara
07.02.2022 - 21:34 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 08:12

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak "Maalesef Türk hocaların biraz ego sorunu var. Türk hocaları anlamakta bazen zorluk çekiyorum." dedi

Murat Sancak: Maalesef Türk hocalarımızda ego sorunu var

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak A Spor'a verdiği röportajda Balotelli, Montella, Türk teknik adamlar ve Adana Demirspor hakkında açıklamalar yaptı.

Maalesef Türk hocalarımızda ego sorunu var

Sancak "Maalesef Türk hocalarımızda ego sorunu var. Bu kadar değerli oyuncular alıyorsunuz ve sonra 'Buranın kralı benim' dediğiniz anda sorunlar çıkıyor. Türk hocaları bazen anlayamıyorum.

Balotelli Sergen hocaya 'Hocam benim beynim var' dedi

Balotelli golü attıktan sonra, Sergen hocaya 'Hocam benim beynim var' dedi. Sadece onu söyledi. Adama, 8 yıl önce beyinsiz demişsin. 8 yıl sonra İnönü Stadyumu'nda Beşiktaş'la karşılaşıyor ve gol atıyor. Allah'ın işine karışılmaz.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak'tan Beşiktaş maçı açıklaması! Bilet...
Habere Git

Deliye deli denmez 

Balotelli gibi bir oyuncuyu transfer etmişseniz ona göre davranmanız lazım. Deliye deli denmez diye bir ifadem olmuştu. Bana göre hırslı ve istediğini yapmak isteyen bir oyuncu. Mario Balotelli, Adana kebabını seviyor. Ama biz fazla yedirmemeye çalışıyoruz

Bütün maaşlarımız ödendi

Ocak sonu itibariyle bütün maaşlarımız ödenmiştir. Kasamızda paramız var. Kulübün borcu yok. Her şey tıkır tıkır işliyor.

Montella'da karar kıldık

Keyfimiz yerinde ama daha da iyi olabilirdik. 3. haftanın sonunda değişikliğe gitmek zorundaydık. Ya birkaç futbolcudan ya da hocadan vazgeçecektik.  En iyi hocayı bulmaya çalıştık. Montella'da karar kıldık. Ondan çok mutluyuz, iyi ki gelmiş.

Süper Lig şampiyonluğu hedefimiz var

Önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde Süper Lig şampiyonluğu hedefimiz var. Adana Demirspor'un mali anlamda iyi olmasının bir sebebi var. Adana Demirspor şu anda şirket. Gelecekte de dernek statüsünde olan kulüplerin çoğunun şirketleşmesi gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler