Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Nihat Özdemir'i kaybettik"

Feride Kara
18.04.2022 - 00:55 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 01:26

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak TV100 ekranlarından yayınlanan VAR Odası programında istifa eden TFF Başkanı Nihat Özdemir hakkında açıklama yaptı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Nihat Özdemir'i kaybettik"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak TV100 ekranlarından yayınlanan VAR Odası programında istifa eden TFF Başkanı Nihat Özdemir ve gündeme dair açıklamalar yaptı.

Nihat Özdemir'i kaybettik, kararından döndüremedik

Murat Sancak "Mesele Türk futbolu içerisindeki bu krizleri temizlemek. Aslında Nihat Özdemir’in karşısında durmam gerekirdi istifa etmemesi için. Nihat Özdemir'i kaybettik, kararından döndüremedik. MHK Başkanı da keşke 5 hafta daha dayansaydı. Toplam gönderilen 31 hakem var, kulüplerin işi hakemle olmamalı bu iş federasyonundur."

Bir tane bozuk para yüzünden tüm tribün kapanıyor

Sancak kulüplere kesilen cezalardan şikayet ederek "Kulüplere kesilen cezaların haddi hesabı yok. Kulüpler ayakta kalacak halde değil. Giderler %100 artmış gelirler azalmış. Bir tane taraftar sahaya bozuk para atıyor, TFF tüm tribünü kapatıyor. Bu kameraları stadyumlara neden kurdunuz? Her maçtan sonra kulübe 30-40 bin lira ceza kesiliyor."

İlgini Çekebilir
Ferhat Gündoğdu, son şakasını yapıp öyle gitti
Habere Git

Ben kimseye FETÖ'cü demedim, FETÖ'cüleri temizleyin dedim

Sancak çok konuşulan FETÖ konusunda açıklama yaparken "Ben kimseye iftira atmadım. TFF'de hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Ben kimseye FETÖ'cü demedim, sadece FETÖ'cüleri temizleyin dedim. Hakem hataları yüzünden Avrupa kupalarını kaçırdık ama ben buna 'Nasip değilmiş.' der geçerim. Yeter ki Türk futbolu temizlensin."

Küme düşme kaldırılırsa vay halimize

Sancak "Bahis bu futbolun başına bela! Gerekirse hakemlere daha fazla para verilmeli, gözleri doyurulmalı. Her sene küme düşürülme kalkarsa vay halimize... Alttan da 3 takım gelecek ne olacak. Zaten lig önce 19, sonra 18'e inecek kararı var." 

Ben de Balotelli'ye direkt kırmızı kart verirdim

VAR Odası moderatörü Ertem Şener: “Balotelli’nin kırmızı kartı bilerek verildi, haftaya Trabzonspor ile oynuyor Adana Demirspor” diyor Fenerbahçe taraftarları Sayın Başkan’ım. Ne düşünüyorsunuz?

Murat Sancak: Olur mu öyle şey ya? Hakem ben olsam ben de kırmızı kart verirdim.

Senin için hazırladığımız haberler