Adana Demirspor'da Murat Sancak'tan Balotelli ve Samet Akaydın Açıklaması

Akın Ungan
24.12.2022 - 10:20 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 10:41

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, Balotelli'nin geri dönme ihtimali ve gündemdeki Samet Akaydın'ın Fenerbahçe transferi hakkında konuştu.

Adana Demirspor'da Murat Sancak'tan Balotelli ve Samet Akaydın Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de iyi bir performans sergileyen Adana Demirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ara transfer döneminde yapılacak hamleleri anlattı. Ayrıca Sancak, sezon başında Sion'a giden yıldız golcü Mario Balotelli'nin Mavi-Şimşekler'e geri dönme ihtimali ve gündemde olan Samet Akaydın transferi hakkında açıklama yaptı.

"İlk maçta böyle kazalar maalesef olabiliyor"

Murat Sancak, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda kendilerini yenen TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'u tebrik etti. Rizespor, normal süresi 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın uzatma devrelerinde maçı 4-3 kazanmayı başarmıştı. Sancak, "Futbolda bunlar var. Tabii yoğun bir kamp döneminden sonra ilk maçta böyle kazalar maalesef olabiliyor" dedi.

"Önemli olan önümüzdeki devrenin 5 maçına odaklanmak"

Sözlerine devam eden Sancak, "Önümüze bakacağız, yapacak bir şey yok. Dünyanın sonu da değil. Bu sene olmadı seneye, seneye olmadı öbür seneye bakacağız. Kupada biz var olmaya devam edeceğiz. Şu an önemli olan önümüzdeki devrenin 5 maçına odaklanmak. Bu 5 maçta en iyi sonuçlarla çıkmayı bilmeleri gerekiyor, inşallah çıkacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
İlker Püren: "Tek tereddütüm Jorge Jesus’un yapısı"
Habere Git

"3-5 tane transfer yapacağız"

Transfer dönemi için çalışmaların sürdüğünü belirten Sancak, "Eksik ve ihtiyaç olan bölgelere 3-5 tane transfer yapacağız. Onun haricinde yapacak bir şey yok. Taraftar dünya yıldızı ister. Taraftar her şeyi ister. Keşke dünya karmasını getirip oynatsak Adana Demirspor'da. Bunlar istenildiği zaman getirilebilecek, alınabilecek futbolcular değil" ifadelerini kullandı.

"Balotelli'nin gelme şansı yok"

Balotelli'nin Adana Demirspor'a geri dönme ihtimali hakkında açıklama yapan Murat Sancak, "Dünya yıldızı getirmek, senede 5-6 milyon Euro'dan aşağı değil. Ben arzu ederim, dünya yıldızları olsun. Balotelli gelir mi? Şu an Sion kulübünün oyuncusu, gelme şansı yok. Onun için taraftarlar o beklenti içerisine girmesin ama iyi bir golcü alacağız" diye konuştu.

"Teknik ekibimizle beraber en iyisini almaya çalışacağız"

Balotelli yerine yapılacak golcü takviyesi hakkında sözlerine devam eden Sancak, şunları kaydetti: "Bu dünya yıldızı mı olur, orta halli bir yıldız mı olur? Önemli olan alacağımız oyuncunun Adana Demirspor'a katkı sağlayacak bir oyuncu olması. Teknik ekibimizle beraber en iyisini almaya çalışacağız"

İlgini Çekebilir
Murak Sancak açıkladı: Samet Akaydın için Galatasaray devrede!
Habere Git

"Samet Akaydın'ı Fenerbahçe istiyor hatta Galatasaray da ilgilendi"

Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Samet Akaydın için konuşan Murat Sancak, "Samet'e talip olmaları kadar doğal bir şey olamaz. Geçen sene Tayyip Talha'yı istediler Beşiktaş'a verdik. Bu sene Fenerbahçe hatta Galatasaray da ilgilendi. Şimdi bir futbolcuyu büyük takımlar isteyip göndermediğin zaman kendi içlerinde problem yaşarlar." dedi.

"Göndermediğin zaman pişman olursun"

Murat Sancak, "Netice itibarıyla her futbolcunun hayalidir. 4 büyükler diye nitelendirilmiş kulüplerden bir tanesine göndermediğin zaman pişman olursun. Bu bir gerçek, bütün taraftarlar bunu bilsin. Bir futbolcuya talip olunuyorsa ve en uygun şekilde gönderebiliyorsan, göndereceksin" ifadelerini kullandı.

"İhtiyaç duyduğumuz her bölgeye adam alacağız"

Sancak son olarak, "Bu kulüp en uygun kişileri kendi içerisinde barındırabilecek, alabilecek güçte bir kulüp. Ona göre istikrarlı şekilde nasıl ileriye gitmek istiyorsak o şekilde yapacağız. Taraftarın gönlünü hoş etmek için transferler yapmayız, o net ama ihtiyaç duyduğumuz her bölgeye adam alacağız" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler