Murat Sancak "Transfer cezası aldık" dedi, Adana Demirspor'dan açıklama geldi

Akın Ungan
14.05.2024 - 19:36 | Son Güncellenme: 14.05.2024 - 19:41

Adana Demirspor Eski Başkanı Murat Sancak, dün transfer cezası alındığını söylemişti. Adana Demirspor Kulübü, transfer yasağı ile ilgili açıklama yayınladı.

Murat Sancak "Transfer cezası aldık" dedi, Adana Demirspor'dan açıklama geldi

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 36'ıncı haftasında kendi evinde Gaziantep'e 6-1 mağlup olan Adana Demirspor'da eski başkan Murat Sancak açıklamalarda bulundu. Sancak'ın transfer cezası alındığını duyurması gündem oldu.

Adana Demirspor Kulübü, Murat Sancak'ın ardından bir açıklama yayınlayarak, transfer yasağının kalıcı olmadığını belirtti.

Adana Demirspor'dan açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün basında transfer yasağına ilişkin çıkan haberlerle ilgili olarak; daha önce de kulübümüzün resmi sayfalarından duyurulduğu üzere kaynak olarak gösterilen sayfalar; açılan dosyaları göstermekte, her pazartesi güncellenmekte ve uyarı olarak yayınlanmaktadır. İlgili aksiyonlar alındıkça da dosyalar kapanmaktadır. Dosyalar kapandıkça da transfer engelleri kalmaktadır" denildi.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak açıkladı! Hikmet Karaman istifa etti...
Habere Git

"Kulübün kalıcı transfer yasağı bulunmamaktadır"

Açıklamanın devamında, "Kulübümüzün kalıcı nitelikte transfer yasağı bulunmadığını ve gerekli aksiyonların alınacağını kamuoyunun bilgisine bir kez daha sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler