Murat Sancak'tan Patrick Kluivert ve yeni teknik direktör açıklaması!

İsa Kethüda
04.12.2023 - 23:32 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 23:42

Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, yollarını ayırdıkları Patrick Kluivert ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Murat Sancak'tan Patrick Kluivert ve yeni teknik direktör açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, yollarını ayırdıkları teknik direktör Patrick Kluivert ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sancak, ayrıca yabancı hocalarla görüştüklerini söyledi. İşte detaylar.

"Öyle olmasını istemezdik"

Ayrılık kararının perde arkasını A Spor'a anlatan Sancak, "Kluivert hoca çok kaliteli bir adam. Bugün vedalaşırken bile hüzünlenerek vedalaştık. Öyle olmasını istemezdik. 

"Maalesef öyle bir karar almak zorunda kaldık"

Ama tabii Adana Demirspor hedefleri olan bir takım. Hedefleri doğrultusunda biraz geri kalınca üstelik bir de deplasmanlarda galip gelemeyince bir de zorlu maçları kazanıp normal maçları kaybedince maalesef öyle bir karar almak zorunda kaldık.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz, Süper Lig ekibinin başına geçiyor!
Habere Git

"Başarısızlık hem var hem yok"

Netice itibarıyla baktığınız zaman beşinci sıradayız ama herhalde Kayserispor'un 3 puanı silindi, orada dördüncü olarak görünüyoruz. Başarısızlık var mı? Hem var hem yok ama daha iyi noktada olmamız gerekiyordu. Ama tedbir almak zorundaydık.

"Samsunspor maçı tuzu biberi oldu"

Taraftarlar da artık çok benimsememeye başlamıştı çünkü geçen seneden çok farklı biraz oyun sergiliyorduk. Ben mutlu muydum, ben de mutlu değildim. Ama hadi bir maç daha hadi bir maç daha deyip Samsun maçına kadar geldik. O maça kadar da sahamızda maç kaybetmemiştik, Avrupa maçları da dahil. Bu da işin tuzu biberi oldu.

"Keşke başarılı olsaydı ve gitmeseydi"

Allah yolunu açık etsin. Sonuç itibarıyla Patrick Kluivert gibi birini Adana'ya getirdik. Onu tanımaktan mutluluk duyduk. Hüzünlü bir ayrılış oldu. Keşke başarılı olsaydı ve gitmeseydi ama olmadı. Bu ayrılıklar doğaldır" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fred ile kaybetmiyor!
Habere Git

"Şu anda temasta olduğumuz 2-3 teknik direktör var"

Teknik Direktör arayışlarını sürdürdüklerini söyleyen Sancak, "Şu anda temasta olduğumuz 2-3 teknik direktör var. Yabancı hocalarla görüşüyoruz. Tercihimiz şu anda yabancıdan yana. Bizim takımın oynadığı sisteme göre uygun bir hoca arıyoruz. Galatasaray maçına yetişmeyebilir" şeklinde konuştu.

"Serkan Damla hocamızla çıkacağız"

 Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Galatasaray maçına muhtemelen yeni hocamız yetişmez. Serkan Damla hocamızla çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler