Murat Sancak: "Yedek kulübesinde tahrik etmeye çalışanlar oldu 'oturun' dedim"

12.11.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 22:01

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 0-0 biten Fenerbahçe maçının ardından açıklama yaptı. Sancak, kendi yedek kulübesinden tahrik etmeye çalışanların olduğunu söyledi.

Murat Sancak: "Yedek kulübesinde tahrik etmeye çalışanlar oldu 'oturun' dedim"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 12'inci haftasında Adana Demirspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Zorlu mücadele 0-0 berabere bitti. Karşılaşmada zaman zaman gerginlik çıksa da iki takımın futbolcuları maç sonunda sarılarak örnek bir davranış sergiledi. Maçın ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıklamalarda bulundu.

"Tek eksik goldü"

Karşılaşmanın sonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Murat Sancak, "Tek eksik goldü. Futbolu şovsa gol lazımdı. En azından seyredenlere güzel bir maç izletmiş olurduk" ifadelerini kullandı.

"Tahrik etmeye çalışanlar oldu 'oturun' dedim"

Sancak, "Ortalığı germemek lazım. Yukarıdan birileri su atıyor. Arkamı dönerek 'atmayın' dedim. Yedek kulübesinde, kadroda olmayan oyunculardan ayağa kalkıp tahrik etmeye çalışanlar oldu 'oturun' dedim. Hakemin performansı genel olarak iyiydi. Kaderi değiştirecek bir olay olmadı" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeniden liderlik koltuğunda!
Habere Git

"Bakanımdan rica ediyorum, ilave stat lazım"

Yeni Adana Stadyumu'nun zemini hakkında konuşan Sancak, "Burada iki takım oynuyor. Cuma akşamı Adanaspor oynadı. Öyle değerli ayaklar geliyor ki bir sakatlık olsa sahanın 1-2 senelik masrafına eş değer olur" açıklamasını yaptı.

Sözlerine devam eden Sancak, "Spor Bakanlığı'nın buna bir an önce çözüm bulması lazım. Sayın bakanımla geçen görüştüm. Adana'ya en az 15 bin kişilik stat yapılması lazım. Çünkü Adana FK, Adanaspor ve Adana Demirspor var. Alttan gelecek amatörler de var. Tek stat kaldırmıyor. Sayın bakanımdan rica ediyorum, buraya ilave stat yapılması lazım" diye konuştu.

"Önümüzdeki maçlara bakacağız"

Murat Sancak sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Önemli olan yenilmemekti. İlk 2'ye bakıyorsunuz aynı puanda. Bu maç yerimizi koruduk. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız"

Senin için hazırladığımız haberler