Murat Sancak'tan hodri meydan! Kurtlar Vadisi videosuyla paylaştı

21.08.2024 - 13:21 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 13:28

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sert ifadeler kullandı. Sancak, paylaşımdan Kurtlar Vadisi dizisinden de bir sahneye yer verdi.

Murat Sancak'tan hodri meydan! Kurtlar Vadisi videosuyla paylaştı

AJANSSPOR - HABER

Sezona Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında aldığı iki yenilgiyle kötü bir başlangıç yapan Adana Demirspor'da kulüp başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı.

"Müptezel, hain ve benden aylık maaş alan zat"

Murat Sancak'ın paylaşımında kullandığı ifadeler şöyle:

"Evet arkadaşlar, benim anlamadığım ruhunu satmış bazıları, bilerek isteyerek saldırıyor. HODRİ MEYDAN! O, bana bunları saldırtan ağalarına söylüyorum. Kulübü 1. Lig'den aldım, 3.5 futbolcuyla 25 milyon Euro borçla o sezonki transferlerle toplam 50 milyonla başladım. (Bir müptezel, hain ve benden aylık maaş alan zata göre 40 milyon Euro olsun) Her yıl ortalama 25 milyon Euro cebimden harcadım. İlave 125 milyon Euro. Gelirleri düş; bonservisi geliri, yayın geliri, sponsor geliri, kombine, bilet satışı, hadi düş 50 milyon Euro milyon... 165-50 kalan 115 milyon Euro. Kulüp giderlerini de saymayalım, şu anda borç 25 milyon Euro. O bir sohhette (onlar kendilerini biliyor 2 kişi ve kendisi) ben 150 milyon TL her yıl vereceğim diyen bürokrat. İsmi bende saklı... Ben de konsorsiyum yapacam, para toplayacam diyen şahsiyet. Seyirciyi de başkanın üzerine kışkırtıp diyen müptezel... Ve hiç bir şeyden haberi olmayan, ya da sizi de görürüz denilen 3-4 grup lideri (inşallah haberleri yoktur. Temennim o....

"Toplayın 25 milyon Euro’yu, kulüp yönetimi ve hissselerin yüzde 50'sini devredeyim"

Hodri meydan beyler! Toplayın 25 milyon Euro’yu, kulüp yönetimi ve hissselerin yüzde 50'sini devredeyim size... Bu 25 milyon euro'yla tahtayı da açarsınız ve tüm borçları da kapatırsınız ve istediğiniz gibi at koşturursunuz. Ha bu arada transfer edilecek oyuncularda hazır. Transfer için 20 gün sürenizde var. 25'ine kadar bana haber gönderin aracıyla, çünkü sizle muhatap olmam. Şayet bunu yapmazsanız bu takımın yakasından düşün, düşün düşün, işimize bakalım. Ben kaçmam ve hiç birinizden de korkmam. Bunu en iyi bilende sizsiniz. Kalan yüzde 50'yi de 1 TL karşılığında gerçek Adana Demirspor'u seven 10 kişiye devredeceğim. Yok yanaşmıyacaksanız, kulübün içindeki ajanlarınızı, adamlarınızın, futbolcu, yönetici ve çalışanların, kafasını karıştırdığınız kişileri rahat bırakın. Şimdi ADS'nin gerçek sahiplerine ve bu oyuna gelen genç kardeşlerime; uymayın bunlara, sizleri kandırıyorlar. Amaçları takım değil, amaçları 3/5 kuruş götürmektir. Takımına sahip çıkan, oyunlara gelmeyen siz, onları biliyorsunuz. ADS için başkanlarının yanında duranlara da çok teşekkür ederim. Sağolun varolun… HODRİ MEYDAN, HODRİ MEYDAAAAAAAAAAAAAAAAAN"

Kurtlar Vadisi paylaşımı

Murat Sancak yaptığı paylayımda Türk televizyon tarihinin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nden bir sahneye de yer verdi.

İşte Murat Sancak'ın o paylaşımı:

Senin için hazırladığımız haberler