Murat Sancak'tan VAR kayıtları ve Shahrudin Mahammadaliyev açıklaması!

İsa Kethüda
20.02.2024 - 19:21 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 19:25

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, VAR kayıtları ve Shahrudin Mahammadaliyev ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Murat Sancak'tan VAR kayıtları ve Shahrudin Mahammadaliyev açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, VAR kayıtları ve Shahrudin Mahammadaliyev ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"VAR kayıtlarının bu şekilde açıklanması yeterli değil"

CBC Sport'a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "VAR kayıtlarının bu şekilde açıklanması yeterli değil. 

"Bütün kayıtların kamuoyuna paylaşılması çok polemik yaratır"

Bir maçta sıkıntı olduğu zaman o iki kulübün başkanları VAR'ın bütün kayıtlarını dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. Bütün kayıtların kamuoyuna paylaşılması çok polemik yaratır" dedi. 

"Bir hatayla kaleciyi yargılamak doğru değil"

Alanyaspor maçında hatalı gol yiyen ve oyundan erken alınan Shahrudin Mahammadaliyev ile ilgili sözlerine devam eden Sancak, "Bir hatayla kaleciyi yargılamak doğru değil. 

"Azerbaycan'dan da neden başka transfer yapmayalım"

Bizim iyi bir kalecimiz ve beklentimiz olan kalecidir. Önümüzdeki maçta da 11'de başlayacaktır. Kazakistan'dan bir oyuncu aldık. Azerbaycan'dan da neden başka transfer yapmayalım" şeklinde konuştu.

PFDK'den Murat Sancak'a 1 milyon 78 bin liralık ceza

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra toplam 1 milyon 78 bin lira para cezası vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler