Antalyaspor iddialı: "Takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz"

04.10.2019 - 18:13 | Son Güncellenme: 04.10.2019 - 18:18

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Fenerbahçe maçı öncesi Radyospor’a konuştu. Süğlün, Fenerbahçe maçında 3 puan hedeflediklerini söyledi. Süğlün, ”Fenerbahçe maçından çok ümitliyiz. Oyuncularımız çok motive. Amacımız 3 puan” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Murat Süğlün’ün açıklamaları şu şekilde:

Murat Süğlün: “Yeni Malatyaspor galibiyeti bizim için sürpriz olmadı”

Lig başladığından beri aslında iyi oynuyoruz. Kasımpaşa maçı bizim için beklenmedik bir yenilgi oldu. Biz moralimizi bozmadık. Kaliteli bir kadromuz var. Hocamıza ve ekibine güveniyoruz. Yeni Malatyaspor maçında oyuncularımız kazanmayı bildi. Galibiyet sürpriz olmadı.

Murat Süğlün: “Futbolcularımız, herhangi bir stres yaşamadı”

Kazanamamanın verdiği bir stres olmadı. Kasımpaşa maçında kötü oynadık. Biraz da rahatlık vardı galiba. Kayserispor maçında iyi oynamıştık. Net pozisyonlardan yararlanamamıştık. Biz doğru ve istikrarlı bir şekilde ilerlemeye çalışıyoruz.

Murat Süğlün: “Fenerbahçe maçında amacımız 3 puan”

Fenerbahçe maçına tabi ki özel bir motivasyon oluyor. Zaten futbolcular kendisini motive ediyor. Türkiye’nin en gözde kulüplerinden biriyle oynuyoruz. Hazırlıklarımız olumlu geçti. Futbolcularımız iyi çalıştılar. Moralimiz iyi. Sakat oyuncularımız var. Amacımız 3 puan.

Murat Süğlün: “Fenerbahçe de iyi oynuyor”

Biz Fenerbahçe maçından çok ümitliyiz. Rakibimiz Fenerbahçe de iyi oynuyor. Biz her maça aynı parolayla hazırlanıyoruz. Oyuncularımız çok motive. İyi bir sonuç bekliyoruz.

Antalyaspor’un hedefi nedir?

Bülent Korkmaz ve ekibi yönetimimizle paralel bir düşüncede. Hedefimiz Avrupa Kupası diye bir hedef koymadık. Mali yapımıza dikkat ediyoruz. Altyapıdan oyunculara değer veriyoruz. Bülent Hocamız altyapıya değer veriyor. Türk futbolu bunu yapmalı. Har vurup harman savurma dönemi bitti. Biz doğru bir kadro yapısıyla ligi iyi bir noktada bitireceğimize inanıyoruz.

 

Senin için hazırladığımız haberler